Bicicleta fitness pentru spinning, PROGRESSIVE SX2000SE Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

PROGRESSIVE SX2000SE este o bicicleta fitness pentru spinning excelenta pentru cei ce doresc sa se antreneze eficient in confortul propriului camin. Folosita cu regularitate ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie, previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice, respectiv amelioreaza senzatia de intepenire. O puteti folosi atat pentru a atinge conditia fizica dorita, cat si pentru a va mentine in forma.

Bicicleta fitness PROGRESSIVE SX2000SE ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschii din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate astfel incat sa puteti obtine o pozitie corecta si comoda. Structura rezistenta a acesteia poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermeiul caruia puteti verifica distanta, durata, viteza, numar de caloarii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 100 de trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi ajustate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 18 kg responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o  miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorul, precum si aparatul.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antierapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

PROGRESSIVE SX2000SE este o bicicleta fitness potrivita pentru antrenamente acasa in conditii de siguranta. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca se monteaza usor si functioneaza bine. Beneficiaza de o structura rezistenta, se regleaza usor si se antreneaza foarte bine pe ea. Dupa parrea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: PROGRESSIVE SX2000SE

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 100 trepte de rezistenta
  • Usor de reglat
  • Stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *