Bicicleta fitness profesionala, orizontala, cu spatar, Recumbent BRX-R9000 TOORX – Review si Pareri generale

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Recumbent BRX-R9000 TOORX este un model de bicicleta fitness performanta special gandita pentru uz casnic oferind un antrenament eficient si echilibrat. Utilizata in mod regulat, aceasta poate oferi benefici importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind si un plus de energie.

Bicicleta fitness Recumbent BRX-R9000 TOORX  asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zone precum fund, picioare sau abdomen. Aceasta dispune de un scaun ce se poate regla usor, astfel incat sa obtineti o pozitie corecta si comoda in timpul antrenamentului. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul. Modelul in discutie este realizat in materiale de inalta calitate ce ofera o buna rezistenta in timp, avand capacitatea de a sustine o greutate foarte mare, de 180 de kg.

Recumbent BRX-R9000 TOORX reglare scaun

Aceasta beneficiaza de un computer cu display LED prin intermediul caruia puteti verifica distanta, timpul, viteza, caloriile consumate, rotatiile pe minut, pulsul si watt. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. In plus, aparatul ofera si 12 programe de antrenament presetate, un program utilizator gratuit, HRC si patru utilizatori pentru obtinerea mai rapida a rezultatelor dorite.

Recumbent BRX-R9000 TOORX computer

Bicicleta Recumbent BRX-R9000 TOORX functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient in confortul propriului camin. Ofera 32 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare putand fi accesate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare electromagnetic. Mai mult decat atat, bicicleta dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului.

Totodata, masoara 162 cm lungime, 59 cmlatime si 130 cm inaltime, cantarind 88 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Recumbent BRX-R9000 TOORX este o bicicleta fitness foarte buna, ce asigura performante ridicate chiar la voi acasa. Cumparatorii actuali sunt extrem de incantati de ea declarand ca este un produs extrem de bun, asa cum se si asteptau. Programele sunt extrem de bine gandite si optimizeaza eficient antrenamentul, iar aparatul in sine este unul foarte stabil, usor de folosit si siletnios. O recomanda cu incredere si altor persoane declarand ca dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Recumbent BRX-R9000 TOORX

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.6/10

Rezistenta

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Programe de antrenament foarte bine optimizate
  • Extrem de rezistenta, poate sustine greutati de pana la 180 de kg
  • Scaun si spalat usor de ajustat
  • Silentioasa si echilibrata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *