Aparat Multifunctional Spartan Pro Gym II : Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Aparatul multifunctional Spartan Pro Gym II este un produs special gandit pentru uz casnic, oferind un antrenament eficient si siguranta in utilizare. Permite antrenarea tuturor grupelor de muschi, ajutand la tonifiere si cresterea masei musculare.

Spartan Pro Gym II beneficiaza de un cadru rezistent construit din otel cu finisaj rezistent la zgarieturi, putand suporta o greutate de pana la 120 de kg. Totodata, pentru a asigura confort in timpul antrenamentului, atat scaunul, cat si spatarul si manerlee sunt invelite cu burete gros, iar suprafata este fabricata din piele sintetica.

Aparatul dispune de stepper inclus si bara pentru tractiuni si abdomene. De asemenea, este ehcipat cu greutati de vinil ce cantaresc in total 50 de kg. Nu este un produs greu de utilizat si totusi ofera rezultate foarte bune daca este folosit cu regularitate. Totodata, trebuie sa stiti ca pe langa limita de greutate pe care o poate suporta, exista si o limita de inaltime a utilizatorului, iar in acest sens, ar fi de preferat sa nu aveti o inaltime ami mare de 1.90 metri.

Dimensiunile aparautlui sunt de 220 cm lungime, 102 cm latime si 206 cm inaltime, avand o greutate de 125 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Spartan Pro Gym II este un aparat multifunctional cu ajutorul caruia va puteti antrena foarte bine chiar in confortul propriului camin, oferind un antrenament sigur si echilibrat. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs care se ridica la nivelul asteptarilor sale, iar ca atare, aparatul functioneaza perfect. Nu a fost foarte dificil de montat urmand instructiunile, iar odata pus in functiune au declarat ca este extrem de eficient. Pana acum nu au identificat niciun fel de probleme de ordin functional, ceea ce i-a determinat sa recomande aparatul si cunoscutilor, timp in care apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Spartan Pro Gym II

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Permite realizarea unei game foarte variate de exercitii pentru toate grupele de muschi
  • Usor de folosit
  • Stabil si sigur

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *