Bicicleta fitness magnetica Techfit B330 Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Techfit B330 este o bicicleta fitness excelenta pentru persoanele care vor sa inceapa antrenamentele acasa. Utilizata constant ofera beneficii multiple cum ar fi ameliorarea senzatitei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vaculare si boli metabolice, dar si imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie.

Bicicleta fitness Techfit B330 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost echipate cu niste cureluse reglabile ce mentin piciorul bine fixat. Mai mult decat atat, puteti regla saua si ghidonul pe inaltime, pentru a avea o pozitie corecta si comoda in timpul exercitiului. In plus, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Bicicleta Techfit dispune si de un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la durata, viteza, distanta, numar de calorii arse, nivel puls si scan. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Bicicleta in discutie implica un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare pe care le puteti regla cu ajutorul variatorului manual de pe maner, fara sa fie necesar sa opriti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, beneficiaza de o volanta cu greutatea de 5 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatourlui, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate detine o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante prevenind deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Techfit B330 este o bicicleta fitness potrivita pentru persoanele incepatoare care vor sa faca miscare acasa, fiind foarte usor de utilizat. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere adecvata, bicicleta fiind stabila, usor de reglat si nici nu ocupa mult spatiu in locuinta. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Techfit B330

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila
  • Usor de reglat
  • 8 trepte de dificultate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *