Banda de alergare TECHFIT NOVA 3 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

TECHFIT NOVA 3 este o banda de alergare extrem de buna si eficienta pentru a fi folosita in confortul propriei locuinte. Ar putea fi o varianta, de multe ori, mai buna decat cea a alergatului in aer liber in masura in care asigura mai multa siguranta si flexibilitate. Alergatul ofera beneficii majore cuma r fi imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale, a gradului de vascozitate al sangelui, dar si cresterea numarului de celule rosii, a debitului de sange si asa mai departe. O puteti folosi atat pentru a scapa de kilogramele in plus, cat si pentru a va tonifia corpul.

Banda TECHFIT NOVA 3 se poate plia extrem de usor, astfel incat, atunci cand nu este folosita, ocupa foarte putin spatiu. Sistmeul de pliere prezinta amortizor hidraulic, realizandu-se in mod automat direct de pe panoul de control. Suprafata de alergare masoara 140 cm lungime si 51 cm latime, putand sustine o greutate de pana la 130 de kg. Se recomanda alegerea unei benzi de alergare ce are capacitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, o putem muta foarte usor dintr-un loc in altul, fiind beneficiaza de niste roti de transport foarte rezistente.

Banda este dotata si cu un motor electric cu putere de 3 CP, putand obtine o viteza cuprinsa intre 0.8-20 km/h. Aceasta poate fi modificata prin intermediul tastelor rapide sau a variatorului manual. Atat motorul, cat si computerul sunt alimentate cu energie electrica preluata de la reteaua de 220 V. Amplasata in pozitia de lucru, banda beneficiaza de un cadru tubular vopsist, ce se poate rabata in pozitie verticala si o pereche de manere de sprijin din neopren.

Mai mult decat atat, datorita sistemului de amortizare socuri, aparatul poate fi folosit fara probleme chiar si de catre persoanele cu probleme articulare sau de catre persoanele supraponderale. Putem regla, deopotriva, si nivelul de inclinare in intervalul 0-15% prin intermediul tastelor rapide sau a variatorului manual. Cu alte cuvinte, cu cat gradul de inclinare este mai mare, cu atat dificultatea antrenamentului creste.

TECHFIT NOVA 3 este echipata cu un computeru cu display tactil cu diagonala de 7′ unde pot fi verifica viteza, distanta, timpul, caloriile cosnumate, inclinarea, nivelul pulsului si body fat. Pulsul este monitorizat prin intermediul senzorilor amplasati in manere. De asemenea, beneficiaza de patru programe speciale ce pot fi accesate prin tastele rapide din dotare. Nu lipseste nici consola pentru muzica si video prevazuta cu incarcator USB cu conectare MP3 si difuzoare Hi-Fi, precum este prezent si suportul  pentru tableta ori telefon. In plus, aplicatia Bluetooth&App permite trimiterea aplicatiilor instalate prin Bluetooth sau e-mail.

TECHFIT NOVA 3 consola

Sistemul de siguranta din dotare ne permite  intreruperea imediata a antrenamentului in momentul dezechilibrarii utilizatorului. Centrul de greutate al benzii este prevazut cu o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia in timpul antrenamentului.

Dimensiunile modelului analizat sunt de 179 cm lungime, 82 cm latime si 127 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

TECHFIT NOVA 3 poaate fi o varianta foarte buna in materie de benzi, fiind un model de calitate, usor de folosit si rezistent. Clientii sunt multumiti de performantele obtinute cu ajutorul acestei benzi, sustinand ca suprafata de alergare este suficient de mare, iar in timpul antrenamentului banda este silentioasa. De asemenea, confirma faptul ca motorul din dotare este suficient de puternic, in timp ce boxele le-au depasit asteptarile. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Opinii pe scurt: TECHFIT NOVA 3

9.9

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 4 programe
  • Motor puternic
  • Mp3, Boxe integrate
  • Solida si rezistenta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *