Bicicleta orizontala TECHFIT R310 Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

TECHFIT R310 este o bicicleta orizontala excelenta pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa, indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate ofera beneficii importante precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice. In plus, cu ajutorul sau va puteti mentine in forma sau puteti atinge conditia fizica dorita.

Bicicleta orizontala TECHFIT R310 este un model ce ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru a preveni accidentarile, pedalele auf ost echipate cu niste cureluse ajustabile. De asemenea, include sistemul heavy-duty & 3PC crank ce implica bratul pedalier alcatuit din trei bucati avand ca rezultat structura solida a bratului ce are ca rezultat cresterea intensitatii la pedalare, dar si o mentenanta mai usoara. De asemenea, scaunul din dotare poate fi reglat usor pentru a avea o pozitie cat mai comoda la pedalare. Iar structura sa solida poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Bicicleta este prevazuta si un computer cu display prin intermediul caruia puteri verifica informatii referitoare  la durata programelor, viteza de pedalare, distanta, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentarii baterii cc tip AAA.

TECHFIT R310 pareri

Bicicleta TECHFIT R310 prezinta un design placut, ergonomic si este foarte robusta si compacta. Totodata, aceasta presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultatela manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe maner, fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic este prevazuta cu o volanta cu greutatea de 4.5 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o functionare lina gratie inertiei proetjand articulatiile utilizatorului, precum si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul exercitiului.

Dimensiunile aparatului sunt de 136 cm lungime, 55 cm latime si 93 cm inaltime, avand o greutate de 22.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta TECHFIT R310 este un aparat fitness excelent pentru cei care vor sa se antreneze acasa oferind siguranta si un bun echilibru. Cumparatorii sunt extrem de multumiti de alegerea facuta si sustin ca este usor de instalat, rezistenta si usor de folosit. O folosesc inclusiv in recuperari medicale si s-a dovedit a fi deopotriva eficienta. Din punctul lor de vedere, au facut o aleger inspirata al carei raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: TECHFIT R310

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Siguranta in utilizare
  • Reglare usoara
  • Echilibrata

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *