Aparat de vaslit TOORX ROWER SEA : Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

TOORX ROWER SEA este un aparat de vaslit ce face parte din gama Toorx 2018, fiind practic, singurul model care prezinta rezistenta pe apa. Ofera utilizatorului o buna pregatire si o miscare linistita. Dispune de sistem de rezistenta hidraulic, fiind proiectat pentru a simula dinamica unei barci ce se deplaseaza pe apa. Este construit din cadru puternic de aluminiu, ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 130 de kg.

Aparatul de vaslit TOORX ROWER SEA este potrivit pentru incepatori, intermediari, avansati si experti, singura conditie fiind aceea de a respecta greutatea maxima admisa. In acelasi timp, este prevazut cu un computer cu display LCD ce permite verificarea numarului de repetari pe mnut, informatii referitoare la numarul de mmiscari, numarul de calorii arse, distanta, timp, nivel puls, recuperare, data, timp, dar si temperatura. Puteti regla nivelul de dificultate in functie de cele sase nivele disponibile in functie de nivelul apei. Pulsul este detectat gratie receptorului cardio wireless.

TOORX ROWER SEA Review

Pedalele aparatului sunt suficient de ergonomice si po tfi reglate pe lungime, astfel incat sa obtineti o pozitie cat mai corecta si comoda. Acest lucru este posibil cu ajutorul unei curele de prindere. In plus, gratie sistemului de pliere, aceasta va ocupa mai putin spatiu de depozitare.

Dimensiunile produsului sunt de 20.5 x 56.1 x 84.5 cm, in timp ce pliat masoara 56.1 x 84.5 x 205 cm.

Concluzii si Pareri

Aparatul de vaslit TOORX ROWER SEA este un model practic, pentru un antremanet eficient, fiind usor de folosit. Cumparatorii au declarat ca pentru un antrenament moderat este potrivit, aparatul fiind usor de reglat si de utilizat. In ansamblu, acestia sustin ca se descurca bine, nu au intampinat pentru moment dificultati in mod special sau probleme de functionare. Din punctul lor de vedere, este un aparat ce poate fi folosit cu incredere chiar si de catre utilizatorii cu mai putina experienta, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: TOORX ROWER SEA

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Consola cu afisaj LCD
  • Rezistent la apa
  • 6 nivele de efort
  • Sistem pliere

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *