Review: Bicicleta spinning TOORX SRX 65

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

TOORX SRX 65 este o bicicleta potrivita celor care vor sa faca sport chiar la ei acasa, modelul in discutie asigurand un nivel crescut de siguranta si o eficienta ridicata. Utilizand regulat acest aparat, poate reduce senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, asigurand o mobilitate mai mare, dar si mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta TOORX SRX 65 ofera o miscare uniforma, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, dar si feselor. Dispune de un computer cu display LCD unde putem verifica informatii referitoar ela distanta, timp, numar de claorii consumate, viteza si scan. Ghidonul paote fi si el reglat pe verticala pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si confortabila. Computerul din dotare este alimentat cu doua baterii de 1.5 V cc tip AAA.

TOORX SRX 65 computer

Modelul analizat functioneaza precum o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Preiznta sistem de ajustare a rezistentei la manetele de pedalare ce poate fi accesat cu ajutorul variatorului mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara sa fie nevoie sa nevoie de intreruperea antrenamentului. Totodata, prezinta o parghie de siguranta ce asigura blocarea instanta a volantei.

TOORX SRX 65 pedaleSistemul de franare este compus dintr-un sabot radial cu zona de frecare din pasla, putand fi apropiat ori indepartat, de unde rezulta respectivele nivele de rezistenta diferite, deci gradul de dificultate la pedalare. Din punct de vedere tehnologic, bicicleta prezinta o volanta cu greutatea de 22 de kg si diametrul de 65 cm, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina gratie inertiei, protajand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. In acelasi timp, bicicleta este prevazuta si cu un brat pedalier din aluminiu alcatuit din trei piese cu suprafata aderenta, avand niste cureluste ajustabile ce fixeaza bine piciorul in timpul exercitiului. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri.

TOORX SRX 65 este realizata din materiale de calitate, avand capacitatea de a sustine o greutate de cel mult 125 de kg. Ghidonul poate fi ajustat foarte usor, obtinand o pozitie cat mai corecta si comoda a corpului. In acelasi timp, aparatul a fost prevazut si cu un suport pentru depoiztarea sticlei de apa in timpul antrenamentului pentru a fi mereu la indemana fiindca hidratarea este esentiala.

Centrul de greutate al acesteia este dotat cu o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia in timpul exercitiului. Totodata, rotile de transport din dotare permit mutarea facila a aparatului dintr-un loc in altul.

Dimensiunile acesteia sunt de 107 cm lungime, 51 cm latime si 115 cm inaltime, avand o greutate de 46 kg.

Concluzii si Pareri

TOORX SRX 65 poate fi o alternativa foarte buna pentru uz casnic, asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Clientii actuali sunt foarte incantati de alergerea facuta si sustin ca prezinta o constructie solida, este stabila si silentioasa. Au asamblat-o foarte usor, iar modul de utilizare este unul foarte intuitiv. Fiindca se descurca foarte bine, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Recenzii pe scurt: TOORX SRX 65

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Trepte multiple de reglare a rezistentei de pedalare
  • Solida si rezistenta
  • Construita din materiale de calitate
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *