Bicicleta de spinning TOORX, SRX-95 – Review si Pareri obiective

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

TOORX SRX-95 este o bicicleta de spinning special conceputa pentru utilizarea in singuranta in confortul propriei locuinte, asigurand un antrenament echilibrat. Reuseste sa reduce senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, asigura o mobilitate mai buna, precum ofera si un plus de energie.

Bicicleta fitness TOORX SRX-95 ofera o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, feselor si picioarelor. Prezinta computer cu display LCD unde putem monitoriza, timpul, viteza, distanta, pulsul si numarul de calorii consumate. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. Computerul prezinta ca sursa de alimentare cu doua bacterii de 1.5 V cc tip AAA.

Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare oferind un antrenament echilibrat. Sistemul de franare poate fi accesate prin intermediul variatorului manual de presiune micrometric cu sistem de franare magnetic la nivelul ghidonului. Totodata, bicicleta este prevazuta cu un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, de unde rezulta nivele de rezistenta diferite. Acesta determina gradul de dificultate al antrenamentului. In plus, aparatul prezinta o parghie de siguranta pentru blocarea volantei. Astfel, franarea de urgenta se realizeaza prin actionarea imediata prin tragerea parghiei amplasata sub butonul de reglare a intensitatii.

In acelasi timp, este prevazuta si cu o volanta cu greutatea de 22 de kg si diametrul de 60 de cm, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Rolul sau este acela de a oferi o miscare lina datorita inertiei protejand in acest fel articulatiile utilizatorului si asigurand aparatului o durata de utilizare mai mare. De asemenea, bicicleta dispune de un brat pedalier din aluminiu prevazut cu trei piese si curele reglabile ce fixeaza eficient piciorul in timpul antrenamentului. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri.

Ghidonul poate fi ajustat foarte usor pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si comoda corpului in timpul antrenamentului. Ghidonul poate fi reglat pe inaltime de la minim 97 cm pana la maxim 111 cm. Saua poate fi si ea ajustata atat oe verticala, cat si pe orizontala. Reglarea pe verticala se realizeaza de la minim 50 cm pana la maxim 64 cm, in timp ce reglarea pe orizontala se realizeaa de la minim 72 cm pana la maxim 89.5 cm.

Bicicleta TOORX SRX-95 are capacitatea de a sustine o greutate de maxim 140 kg. Prezinta o pereche de brate fixe cu suport suplimentar de sprijin reglabil pe verticala, oferind un antrenament sigur si echilibrat. Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului.

Modelul in discutie masoara 125 cm lungime, 50.3 cm latime si 121.6 cm inaltime, avand o greutate de 56 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta TOORX SRX-95 este un model foarte bun, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea declarand ca functioneaza ireprosabil, este stabila si foarte rezistenta. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: TOORX SRX-95

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sa si ghidon ajustabile
  • Functionare silentioasa
  • Structura rezistenta
  • Poate sustine greutati de pana la 140 kg

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *