Banda Alergare Recuperare TOORX TRX Walker – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

TOORX TRX Walker este o banda de alergare potrivita pentru uz casnic, ideala in recuperari medicale, evident, la recomandarea medicului. Poate fi folosita de catre orice fel de utilizatori indiferent de varsta sau de gen, fiindca este important sa va reamintesc faptul ca alergatul, in general, ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce gadul de vascozitate al sangelui si tensiunea arteriala si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

Banda TOORX TRX Walker este prevazuta cu sistem de pliere, astfel ca va ocupa foarte putin spatiu in locuinta. Suprafata de alergare masoara 45 cm latime si 125 cm lungime, avand capacitatea de a sustine de greutate de 120 de kg. Este recomandata alegerea unei benzi care poate sustine cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Mai mult decat atat, gratie rotilor de transport, o putem muta usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere nominala de 2 CP si o putere maxima de 3 CP. Astfel, putem obtine o viteza cuprinsa intre 0.4-8 km/h. Aceasta poate fi ajustata fie cu ajutorul variatorului manual in trepte de 0.1 km/h, fie cu ajutorul tastelor rapide 3, 5 sau 8 km/h.

De asemenea, banda detine sistem de amortizare in 8 puncte care au rolul de a absorbi socurile astfel incat sa poata fi folosita chiar si de catre cei care se confrunta cu probleme articulare sau se lupta cu kilogramele nedorite.

TOORX TRX Walker este echipata cu un computer cu display ce masoara 42 x 125 cm, putand monitoriza viteza, distanta, timpul, caloriile arse, pulsul, body fat si permite alegerea programului dorit. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. In plus, banda detine si 9 programe de antrenament presetate si unul manual. Sunt prezente si doua suporturi unde puteti depozita sticla de apa si alte obiecte necesare.

 TOORX TRX Walker computer

Nu lipseste nici sistemul de siguranta ce face posibila oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. In plus, dispune de o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea acesteia in timpul exercitiului.

Modelul analizat sunt de 156.5 cm lungime, 71.5 cm latime si 131.5 cm inaltime, cantarind 59 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

TOORX TRX Walker este o banda de alergare potrivita pentru recuperari medicale sau pentru cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte, fiind stabila si usor de folosit. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care funcitoneaza declarand ca este eficienta pentru scopul pentru care a fost achizitionata. Este usor de de setat, nu ocupa mult spatiu si este destul de silentioasa. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Pareri pe scurt: TOORX TRX Walker

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Pret

8.7/10

Rezistenta

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • 9 programe de antrenament
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta
  • Roti de transport
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *