Aparat fitness pentru abdomene, GO4FIT® Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Aparatul fitness pentru abdomene GO4FIT® este un dispozitiv cu ajutorul caruia va puteti antrena eficient chiar in confortul propriului camin. Este deosebit de practic si va ofera un antrenament cat se poate de sigur, insa mai multe informatii utile vom discuta imediat.

Aparatul GO4FIT® este fabricat din otel si are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de pana la 150 de kg. Totodata, este imbracat in piele ecologica foarte rezistenta la uzura, dar si confortabila, iar mansoanele de cauciuc previn alunecarea sa.

Acesta functioneaza pe un sistem de culinare, iar piesa de sustinere pentru genunchi aluneca pe sina mecanica gratie celor opt scripeti. Cu ajutorul acestui aparat puteti antrena si alte zone ale corpului pe langa abdomen si anume muschii fesieri, muschii pieptului si ai bratelor. In plus, puteti folosi banca pentru a faca abdomene si flotari pe plan inclinat.

Este un aparat foarte usor de depozitat si de manevrat. Are o greutate de doar 10 kg si poate fi pliata astfel ca va ocupa putin spatiu de depozitare. Mai mult decat atat, include o consola cu display electronic ce permite verificarea numarului de calorii arse, numarului de repetari, precum si durata antrenamentului. Suportul pentru picioare poate fi reglat pe patru pozitii, in functie de inaltimea utilizatorului, obtinand o pozitie corecta si comoda.

Dimensiunile aparatului sunt de 145 cm lungime, 40 cm latime si 90 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul fitness pentru abdomene GO4FIT® este un model excelent pentru cei ce vor sa se antreneze acasa oferind un antrenemant eficient. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca este bine realizat, iar folosit constant rezultatele nu au intarziat sa apara. De asemenea, este foarte versatil, stabil, usor de asamblat si permite realizarea unei varietati de exerctii si se regleaza usor. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Aparat fitness abdomene GO4FIT®

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 3 grade de inclinare
  • Versatil si stabil
  • Mai multe tipuri de exercitii
  • Confortabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *