Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bicicleta Antar este un aparat potrivit pentru recuperari medicale sau chiar pentru mentinerea mobilitatii persoanelor in varsta, fiind un aparat usor de folosit si foarte sigur. Poate fi o vairanta foarte buna in acest sens si deloc costisitoare, insa mai multe informatii va vom prezenta in continuarea acestui material.

Pordusul in discutie este prevazut cu niste pedale ce prezinta o forma ergonomica si dispun de cureluse care au rolul de a fixa piciorul eficient prevenind astfel alunecarea sa si, implicit, o eventuala aciidentare. De asemenea, bicicleta permite reglarea manuala a nivelului de dificultate in functie de necesitate si de caz. Distanta dintre pedale este de 50 de cm.

Bicicleta pentru exercitii de recuperare Antar este prevazuta si cu un mic computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, numarul de repetari, rotatiile pe  minut si scan. Acestia indicatori pot fi utili pentru antrenamentul pe care il realizezi. In plus, prezinta cinci trepte de dificultate pe care le puteti regla usor.

Un alt avantaj se refera la modul foarte simplu de utilizare, precum si la dimensiunile reduse ale produsului, ceea ce il face foarte usor de depozitat. Mai mult decat atat, atunci cand nu este folosit se poate plia. Totodata, trebuie sa aveti in vedere ca poate sustine o greutate de pana la 110 kg.

Aparatul are o inaltime totala de 24 de cm si o greutate de doar 2.4 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta Antar poate fi un ajutor foarte important pentru cei ce necesita recuperare medicala sau chiar sa isi mentina mobilitatea, fiind un produs usor de folosit si foarte accesibil ca pret. Cumparatorii actuli confirma toate aceste lucruri si sustin ca ii ajuta foarte mult, mai ales de cand lucreaza de acasa, iar sedentarismul incepe sa isi spuna cuvantul. O parte dintre ei o folosesc pentru recuperari medicale, iar altii pentru mentinerea mobilitatii sau probleme mai mici. Sunt multumiti de produs in sine, sunt asa cum se asteptau si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Bicicleta exercitii recuperare/reabilitare cu afisaj Antar

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

8.8/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de folosit
  • Dimensiuni reduse
  • 5 trepte de dificultate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *