Bicicleta de spinning HMS SW7200 : Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta de spinning HMS SW7200 este un aparat special conceput pentru a va antrena in siguranta in confortul propriului camin. Este stabila, practica si usor de folosit, putand fi o alternativa buna pentru orice categorie de utilizatori, indiferent de varsta sau gen. Folosita cu regularitate, poate ajuta la imbunatatirea mobilitatii, prevenind riscul de accidente vasculare si boli metabolice, precum reduce si senzatia de intepenire.

HMS SW7200 ofera o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile, ce fixeaza eficient piciorul, preveind astfel alunecarea lui. Atat saua, cat si ghidonul pot fi ajustate, astfel incat sa puteti obtine o pozitie comoda dar mai ales, corecta pe parcursul exercitiului. Totodata, prezinta o structura foarte rezistenta si solida, avand astfel capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la distanta, timp, viteza, numar calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

HMS SW7200 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament eficient si echilibrat. Din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 22 de kg, fiind responsanbila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand in acest fel articulatiile utilizatorului si asigurand aparatului o durata de functionare mai mare.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand in acest fel deplasarea bicicletei pe parcursul exercitiului. In plus, datorita rotilor din dotare, bicicleta poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

DImensiunile produsului sunt de 121 cm lungime, 61.5 cm latime, iar inaltimea poate fi reglata intre 117 si 131 cm. Greutatea produsului este de 62 de kg, iar distanta dintre pedale poate fi ajustata intre 80 si 97 cm.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

HMS SW7200 este o bicicleta fitness foarte buna si rezistenta ce asigura un antrenament cat se poate de echilibrat. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se antreneaza regulat cu ajutorul sau si pot confirma faptul ca nu au ce sa ii reproseze. Este stabila, solida, usor de reglat, exact ceea ce aveau nevoie pentru a obtine rezultatele dorite. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: HMS SW7200

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Rezistenta si solida
  • Usor de reglat
  • Poate sustine greutati de pana la 150 de kg

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *