Banda de alergat electrica BodyFit F3000 : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

BodyFit F3000 este o banda de alergare electrica potrivita pentru uz casnic, fiind o varianta foarte accesibila ca pret. Poate fi utilizata de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. In plus, alergatul ofera beneficii importante precum imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui si creste numarul de celule rosii si debitul de sange.

BodyFit F3000 pliataBanda de alergat electrica BodyFit F3000 se poate plia usor ocupand putin spatiu de depozitare. Suprafata de alergare masoara 38 cm latime si 110 cm lungime putand sustine o greutate de pana la 100 de kg. In principiu, este recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. Cu ajutorul rotilor de transport din dotare, poate fi mutata foarte usor dintr-un loc in altul.

Covorul rulant se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric, inregistrand o putere de 1.5 CP. Puteti obtine o viteza cuprinsa intre 1 si 12 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul tastelor rapide sau a variatorului manual. De asemenea, puteti regla si unghiul de inclinare manual, in functie de cele trei trepte disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare cu atat gradul de dificultate al antrenamentului creste.

BodyFit F3000 dispune de computer cu display ce permite monitorizarea celor mai importanti parametri in evolutia voastra: distanta, viteza, timp, numar de calorii arse si nivel pulsul. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. In plus, cele 12 programe de antrenament din dotare vor fi foarte utile.

BodyFit F3000 display

Sistemul de siguranta este si el prezent sub forma unei chei magnetice care intrerupe imediat covorul rulant in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce previne deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului.

Dimensiunile benzii sunt de 132 cm lungime, 64.5 cm latime si 112.5 cm inaltime, avand o greutate de 36 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

BodyFit F3000 este o varianta practica pentru uz casnic, fiind usor de folosit, dar si de depozitat. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale este exact ceea ce le trebuia, fiind un produs in conformitate cu asteptarile sale. Le place ca este practica, usor de folosit si de depozitat, iar antrenamentul este placut. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: BodyFit F3000

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de reglat si de folosit
  • 12 programe de antrenament utile
  • Sistem de siguranta
  • Depozitare facila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *