Bicicleta electromagnetica Zipro Flame : Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Zipro Flame este o bicicleta electromagnetica ideala pentru uz casnic ce poate fi folosita cu incredere de catre orice fel de utilizatori indiferent de gen sau varsta. Utilizata cu regularitate ofera beneficii majore cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie si imbunatatind mobilitatea.

Bicicleta Zipro Flame asigura o miscare uniforma punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru un antrenament cat mai sigur, pedalele au fost echipate cu niste cureluse ce se pot regla astfel incat sa poata mentine piciorul fix pe parcursul exercitiului. Tototdata, prezinta o structura rezistenta si solida, avand astfel capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Bicicleta prezinta si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica informatii referitoare la distanta, timp, viteza, numar calorii consumate si nvielul pulsului. Pulsul este monitorizat prin intermediul senzorilor pe care ii gasim in mnaere. In plus, puteti coencta telefonul sau tableta prin Bluetooth, antrenamentul devenind astfel mai distractiv. In plus, aplicatia iConsole+ permite controlarea usoara si eficienta a antrenamentului, iar aplicatia Kinomap permite realizarea de curse virtuale.

Zipro Flame computer

Bicicleta Zipro Flame functioneaza ca una stationara oferind un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Detine 32 de nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi reglate cu ajutorul variatorului manual la nivelul ghidonului, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului. In plus, pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si comoda, puteti regla saua bicicletei, atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Aparatul este prevazut cu o volanta cu greutatea de 8 kg, determinand miscarea intregului aparat. Totodata, ofera o miscare lina datorita inertiei protejand astfel atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine. Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acestuia pe parcursul antrenamentului.

Modelul in discutie masoara 92 cm lungime, 42 cm latime si 139 cm inaltime, cantairnd 27.3 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta electromagnetica Zipro Flame este un model extrem de bun pentru a fi folosit in confortul propriei locuinte, oferind astfel un antrenament echilibrat si eficient. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna, caci aparatul se descurca excelent, asa cum se si asteptau. Se regleaza usor, functioneaza ireprosabil, este stabila si silentioasa, exact ceea ce aveau nevoie. Materialele din care este realizata sunt de inalta calitate, iar programele din dotare foarte utile. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raprotul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Zipro Flame

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Suport tableta/telefon
  • Usor de reglat, silentioasa si stabila
  • 32 de nivele de rezistenta
  • Conectare Bluetooth

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *