Bicicleta spinning BodyFit SB1500 Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

BodyFit SB1500 este o bicicleta de spinning excelenta pentru antrenament acasa fiind o solutie foarte practica. Utilizata cu regularitate ofera benficii multiple ajutand la imbunatatirea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, dar si ameliorarea senzatiei de intepenire.

Bicicleta spinning BodyFit SB1500 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat prevenind accidentarile. Aveti posibilitatea de a ajusta atat saua, ca si ghidonul, obtinand astfel o pozitie corecta si comoda. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Bicicleta include si un computer cu display ce afiseaza durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse. Pentru a anima antrenamentul, dispune si de suport pentru tableta. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA.

Bicicleta spinning BodyFit SB1500 review

Bicicleta functioneaza ca un model stationar oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Pune la dispozitie 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual fara a intrerupe antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 7 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura omiscare lina gratie inertiei protejand articulatiile, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 100 cm lungime, 48 cm latime si 116 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

BodyFit SB1500 este o alegere potrivita pentru cei ce doresc sa inceapa antrenamentul in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca este stabila si usor de reglat. Se antreneaza regulat cu ea si nu au intampinat probleme, functioneaza foarte bine si este extrem de practica inclusiv pentru incepatori. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: BodyFit SB1500

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Usor de reglat
  • Stabila si silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *