Stepper FitTronic® S100, afisaj electronic, corzi pentru antrenarea bratelor | Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

FitTronic® S100 este un stepper pentru uz casnic cu ajutorul caruia puteti face miscare in confortul propriului camin. Este un produs compact, care nu ocupa mult spatiu putand fi depozitat extrem de usor atunci cand nu este utilizat.

Stepper-ul FitTronic® S100 este un aparat care poate lucra foarte bine partea inferioara a corpului, iar datorita benzilor elastice din dotare va puteti antrena si zona bratelor. Include un computer cu display prin intermedul caruia puteti monitoriza numarul de pasi pe minut, numarul de pasi totali, durata antrenamentului, dar si numarul de calorii arse.

Pedalele sunt antiderapante, foarte rezistente, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Atunci cand doriti doar antrenarea zonei inferioare a corpului, puteti detasa cu usurinta benzile elastice. Este foarte stabil in timpul antrenamentului, oferind un antrenament echilibrat.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

FitTronic® S100 este un stepper mic si practic pe care il puteti folosi cu incredere pentru a va antrena eficient acasa. Clientii sunt foarte multumiti de modul in care acesta functioneaza si declara ca ar corespunde in totalitate nevoilor sale, precum si specificatiilor. Este stabil si sigur, nu ocupa mult spatiu si il folosesc regulat, insa nicidata nu au intampinat niciun fel de probleme. Astfel, il recomanda si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: FitTronic® S100

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem antiderapant
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Corzi pentru antrenarea bratelor
  • Stabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *