Bicicleta eliptica E400 Techfit cu volanta de 7 kg – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

E400 Techfit este o bicicleta eliptica foarte interesanta ce poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Este eficienta atat in lupta cu kilogramele in plus, cat si pentru tonifierea corpului sau mentinerea mobilitatii. In plus, previne riscul accidentelor vasculare si boli metabolice, oferind mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta E400 Techfit imbina avantajele mersului pe jos cu cele ale ciclismului, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, feselor, picioarelor, coloanei si umerilor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost dotate cu sistem antiderapant, mentinand piciorul bine fixat pe toata durata antrenamentului, pedalarea putandu-se realiza in ambele sensuri. Mai mult decat atat aceasta a fost realizata din materiale calitative si rezistente ce pot sustine greutati de pana la 130 de kg.

Bicicleta prezinta un computer cu display LCD unde vor fi afisate urmatoarele informatii: timp, distanta, viteza, numar calorii arse, nivel puls si odo, adica istoric kilometri. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor din dotare. Este foarte important ca in timpul antrenamentului sa avem un nivel corespunzator pentru a obtine reuzltatele dorite.

Display E400 Techfit

E400 Techfit functioneaza precum o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat chiar la tine acasa. Prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi modificate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic localizat la nivelul ghidonului, fara sa fie necesara intreruperea antrenamentului.

Bicicleta dispune de un magnet permanent e poate fi apropiat sau indepartat, rezultand mai multe nivele de rezistenta. Greutatea volantei este de 7 kg, determinand miscarea bicicletei. In acelasi timp, asigura un antrenament silentios si o miscare lina datorita inertiei, protejand astfel articulatiile si oferind o durata de utilizare mai mare aparatului.

Centrul de greutate este prezinta o sustinere ferma, cu dispozitive antiderapante, fiind foarte stabila in timpul exercitiului. Dimensiunile bicicletei sunt de 105.8 cm lungime, 57.2 cm latime si 158.8 cm inaltime, alaturi de o greutate de 35 de kg.

Concluzii si Pareri

E400 Techfit este o bicicleta eficienta, ce ofera un antrenament stabil, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cumparatorii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, a fost foarte usor de montat, dar si foarte silentioasa. In plus, nu ocupa mult spatiu de depozitare, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: E400 Techfit

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa
  • Stabila
  • Poate sustine o greutate de pana la 130 kg

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *