Bicicleta eliptica Fitness Kettler Rivo 2 cu 8 viteze – Review si Impresii

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Fitness Kettler Rivo 2 este o bicicleta fitness potrivita pentru orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen, ce reuseste sa asigure un antrenament eficient chiar la voi acasa. Poate fi util atat in arderea kilogramelor nedorite, cat si in mentinerea formei. Reduce senzatia de intepenire, riscul de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie.

Bicicleta fitness Fitness Kettler Rivo 2 reuseste sa imbine avantajele mersului pe jos, ale alegatului si ciclismului, punand la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor, abdomenului, umerilor si coloanei vertebrale. Pentru prevenirea accidentarile, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant, ce mentin piciorul bine fixat. Dispune de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, oferind un antrenament eficient. Este potrivita pentru a sustine o greutate de pana la 110 kg.

Bicicleta este dotata si cu un computer cu display LCD ce masoara 85 x 48 mm, ce permite verificarea timpului, distantei, vitezei, nivelul pulsului si caloriile consumate. Pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere.

Fitness Kettler Rivo 2 detine un mod de functionare asemanator unei biciclete stationare, ce poate fi folosita fara probleme acasa. Pune la dispozitie 8 nviele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi ajustate cu ajutorul variatorului manual. Din punct de vedere tehnologic, dispune de o volanta de 12 kg,d eterminand miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina gratie inertiei, protejand astfel articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate al acestuia prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului in timpul antrenamentului.

Dimensiunile acesteia sunt de 115 cm lungime, 62 cm latime si 160 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Fitness Kettler Rivo 2 este o bicicleta recomandata pentru uz casnic, ce poate fi folosita in siguranta. Clientii sustin ca se asambleaza usor, este foarte stabila, dar si silentioasa. Poate fi mutata extrem de usor dintr-un loc in altul datorita rotilor speciale, iar in ansamblu sunt incantati de alegerea facuta. O recomanda mai departe si sunt apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Opinii pe scurt: Fitness Kettler Rivo 2

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila
  • Silentioasa
  • Rezistenta
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *