Bicicleta fitness eliptica Kondition BEL-7400 – Review si Impresii

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition BEL-7400 este un model de bicicleta fitness recomandata tuturor persoanelor care doresc sa faca putina miscare in confortul propriei locuinte, indiferent de gen sau de varsta. Este eficienta atat pentru a scapa de kilogramele nedorite ori pentru mentinerea mobilitatii, cat si pentru reducerea senzatiei de intepenire, prevenirea aparitiei bolilor metabolice sau accidentelor vasculare.

Bicicleta eliptica Kondition BEL-7400 reuseste sa imbine eficient avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma, astfel ca va pune in miscare mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor, abdomnului si umerilor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost echipate cu sistem antiderapant, ce fixeaza bine piciorul in timpul antrenamentului. Lungimea suportului de sprijin al talpii este de 32 de cm, distanta dintre pedale masurand 20 cm. Putem regla foarte usor inclinatia pedalei, in functie de preferinte. Totodata, dipsune de o pereche de brate fixe, dat si de o pereche de brate mobile, ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Greutatea maxima pe care o poate sustine acest model este de 100 de kg.

Este prezent si computerul cu display LCD unde putem verifica timpul, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare o baterie de 1.5 V.

Bicicleta Kondition BEL-7400 presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriei locuinte. Dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual cu sistem de franare magnetic localizat la nivelul ghidonului fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Aparatul foloseste un magnet permanent ce poate fi apropiat ori indepartat, rezultand astfel nivele de rezistenta diferite. Mai mult decat atat, prezinta si o volanta de 3 kg cu diametrul de 30 cm. Aceasta ofera o miscare delicata datorita inertiei, protejand articulatiile utilizatorului si asigurand bicicletei o durata de utilizare mai mare, Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului in timpul antrenamentului.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Kondition BEL-7400 este un model acceptabil din punct de vedere calitativ, ce poate fi folosita fara probleme in siguranta in confortul propriei locuinte. Cumparatorii au declarat ca, in mare parte, isi face treaba cum promite si chiar daca nu este un model care exceleaza, totusi functioneaza eficient. Poate fi folosita chiar si intr-un apartament fiindca este silentioasa. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este corect.

Pareri pe scurt: Kondition BEL-7400

8.9

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.2/10

Functii

9.0/10

Pret

8.9/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Silentioasa
  • Usor de folosit
  • Stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *