Bicicleta magnetica orizontala FiTtronic 510R : Review complet si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Bicicleta magnetica orizontala FiTtronic 510R este un model ideal pentru uz casnic ce asigura un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Utilizata constant poate aduce imbunatatiri majore la nivelul mobilitatii, dar si al energiei, precum previne riscul de accidente vasculare si boli metabolice. In plus, o puteti utilizat inclusiv pentru recuperari medicale la sfatul medicului.

FiTtronic 510R pune la treaba mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele sunt prevazute cu niste curele reglabile ce fixeaza piciorul. Scaunul bicicletei poate fi reglat pe lungime, pentru a obtine o pozitie cat  mai corecta si mai comoda pe parcursul exercitiului.

Aparatul prezinta si un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, distanta, viteza, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Este prezent si suportul special unde puteti pune tableta sau telefonul.

FiTtronic 510R computer

Bicicleta FiTtronic 510R functioneaza ca una stationara asigurand un antrenament eficient chiar in confortul propriului camin. Prezinta 8 trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi ajustate manual. Este dotata si cu o volanta ce cantareste 5 kg, determinand miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei prevenind deplasarea aparatului, dar si aparatul in sine.

Aceasta este echipata cu sistem V-Belt Drive, care asigura o functionare sigura si silentioasa. Prezinta si role de transport pentru a fi mutata mai usor. Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului. In plus, are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta FiTtronic 510R este o varianta foarte buna pe care o puteti folosi cu incredere in confortul propriului camin. Multi dintre cumparatori au achizitionat-o pentru recuperari medicale sau pentru imbunatatirea conditiei fizice. Sunt de parere ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, isi atinge cu succes scopul si este foarte usor de folosit. Montajul nu a creat nici el batai de cap, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze aparatului. In consecinta, il recomanda cu drag mai departe si considera raprotul calitate/pret drept unul excelent.

Pareri pe scurt: FiTtronic 510R

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Usor de reglat
  • Rezistenta si sigura
  • 8 trpete de dificultate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *