Banda alergare Zipro Tekno : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Banda de alergare Zipro Tekno este un model special creat pentru uz casnic oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul propriului camin. Folosita cu regularitate poate ajuta la imbunatatirea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce tensiunea arteriala si gradul de vascozitate al sangelui, crescand numarul de celule rosii si debitul de sange. O puteti folosi atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge forma fizica dorita.

Zipro Tekno este un model pliabil, ocupand foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Suprafata de alergare masoara 40 cm latime si 120 cm lungime avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg. In principiu, producatorii recomanda alegerea unei benzi care poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, gratie rolelor de transport, o puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Zipro Tekno pliata

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric avand o putere de 2.5 CP. Viteza pe care o puteti obtine este de 0.8-14 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul variatorului manual sau a tastelor rapide. De asemenea, puteti regla si unghiul de inclinare in functie de cele trei trepte disponibile. Cu cat unghiul de inclinare este mai mare, cu atat antnrenamentul devine mai solicitant.

Zipro Tekno este prevazuta cu computer cu display ce permite monitorizarea celor mai importanti parametri: distanta, timp, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza de port USB si boxe integrate pentru a anima antrenamentul, precum si suport pentru telefon sau tableta. In plus, cele 12 programe din dotare reusesc sa optimizeze antrenamentul pentru a obtine rezultatele dorite mai rapid.

Zipro Tekno computer

Banda Zipro Tekno poate fi folosita cu incredere si de catre persoanele care se confrunta cu probleme de greutate sau articulare, fiindca dispune de sistem de amortizare preluand socurilor. In plus, sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice intrerupe imediat covorul rulant, in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Centrul de greutate prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul antrenamentului.

Dimensiunile benzii sunt de 155 cm lungime, 68 cm latime si 132 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 43 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Zipro Tekno este un model bun pentru uz casnic, oferind un antrenament echilibrat in confortul propriului camin. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna declarand ca se antreneaza eficient cu ajutorul ei. Este silentioasa, stabila si usor de reglat, exact ceea ce aveau nevoie. Din punctul lor de vedere, se ridica la nivelul asteptarilor sale considerand raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Zipro Tekno

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe de antrenament
  • Sistem de siguranta si sistem de amortizare
  • Stabila si silentioasa
  • Boxe integrate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *