Aparat multifunctional FitTronic HG400 Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

FitTronic HG400 este un aparat fitness multifunctional potrivit pentru cei care vor sa se antreneze acasa. Poate fi folosit de mai multe categorii de utilizatori si asigrua un antrenament complet. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Aparatul multifunctional FitTronic HG400 este ideal pentru cei care vor sa faca sport, insa nu au timp sa ajunga la sala. Poate fi folosit atat de femei, cat si de barbati ce isi doresc sa obtina o conditie fizica mai buna. Are rolul de a consolida masa musculara si de a sculpta corpul. Astfel, cu ajutorul acestuia puteti lucra mai multe grupe musculare precum muschii laterali, muschii pectorali, muschii trapezului, muschii posteriori, fesele, antebratul, triceps si muschii picioarelor. Aparatul include greutati de 65 kg si este prevazut cu presa piept superioara pentru impins, presa piept superioara pentru extensii din lateral, extensii picioare, aparat vertical etc.

Este un aparat solid potrivit pentru persoane cu greutate maxima de 120 de kg si inaltime maxima de 195 cm. Totodata, este prevazut cu cabluri din otel impletit acoperite cu cauciuc avand un diametru de 5 mm, sistem de selectare rapida a functionalitatii presei pentru piept, plasa de protectie in jurul greutatilor, sistem de selectie rapida a greutatilor. Este echipat cu sezut si spatar fabricate din materiale confortabile, bureti si mansoane din cauciuc pentru un plus de confort. Banca pentru sezut poate fi reglata in functie de inaltimea utilizatorului.

Dimensiunile aparatului sunt de 194 cm lungime, 87 cm latime si 206 cm inaltime, avand o greutate de 128 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Aparatul multifunctional FitTronic HG400 este un dispozitiv potrivit pentru cei care vor sa se antreneze acasa oferind un antrenament complet. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este un aparat solid si usor de montat. Functioneaza eficient, presupune un mod de utilizare intuitiv si lucreaza majoritatea tipurilor de muschi. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest model si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: FitTronic HG400

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Presa piept superioara
  • Greutati de 65 de kg
  • Usor de montat
  • Solid

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *