Aparat multifunctional Orion Core L200 Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Orion Core L200 este un aparat multifunctional special proiectat pentru cei ce isi doresc sa se antreneze eficient acasa. Pune la treaba mai multe grupe de muschi, acesta fiind si unul dintre cele mai importante avantaje ale dispozitivului.

Aparatul multifunctional Orion Core L200 este o solutie excelenta pentru cei ce isi doresc sa isi intretina musculatura. Puteti realiza cu ajutorul sau diverse tipuri de exercitii pentr piept, spate, umeri, bicepsi, abdomen, dar si picioare. Acesta este dotat cu o stiva cu greutati de 45 de kg, pe care le puteti regla in functie de conditia fizica pe care o aveti. Acest lucru este usor de realizat datorita sistemului de selectie rapida a greutatii.

Totodata, aparatul include cabluri realizate din otel de inalta calitate imbracate in cauciuc ce asigura o buna rezistenta. De asemena, dispune de scripeti foarte rezistenti cu rulmenti pentru o functionare lina. Sezutul si mansoanele sunt realizate din materiale confortagbile, iar buretii si mansoanele de cauciuc asigura utilizatorului o experienta mai placuta.

In acelasi timp, aparatul poate sustine o greutate de pana la 110 kg. Pentru ca greutatile pot fi reglate usor, aparatul poate fi folosit de catre orice categorie de utilizatori indiferent de conditia fizica pe care o au.

Dimensiunile acestuia sunt de 128 cm lungime, 113 cm latime is 195 cm inaltime, avand o greutate de 80 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Orion Core L200 este un aparat fitness foarte bun pentur cei ce doresc sa se antreneze acasa, oferind un antrenament sigur in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt foarte multumiti de deispozitiv si sustin ca este foarte bine proiectat. Materialele din care este realizat sunt calitative, pot realiza o gama foarte ampla de exercitii si se regleaza usor. Mai mult, avand niste instructiuni de montaj clare, nici asamblarea nu a fost foarte dificila. Astfel, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Orion Core L200

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Greutati de 45 kg
  • Sistem facil de reglare a greutatilor
  • Poate antrena toate grupele de muschi
  • Confortabil

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *