Bicicleta spinning pentru fitness, GO4FIT®, model GF500 Review si Pareri

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Bicicleta spinning pentru fitness GO4FIT® GF500 este un aparat potrivit pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Poate fi folosita in siguranta de catre orice categorie de utilizator indiferent de varsta sau gen. Folosita regulat ajuta la imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire, dar si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta spinning GO4FIT® GF500 ofera o miscare uniforma ce pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona piciaorelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarile, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ce se pot regla, fixand bine piciorul. Atat saua, cat si ghidonul pot fi reglate usor pentru a obtine o pozitie corecta si comoda. In plus, structura sa rezistenta are capacitatea de a sustine o greutate impresionanta de 150 de kg.

Totodata, include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatoarele: distanta, viteza, durata, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, include si suport pentru tableta ceea ce va permite sa animati antrenamentul.

GO4FIT® GF500 functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 99 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi actionate cu ajutorul variatorului manual, fara sa fie nevoie sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, este dotata cu o volanta cu greutatea de 5 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Acesta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea bicicletei in timpul exercitiului. Dimensiunile aparatului sunt de 107 cm lungime, 53 cm latime si 106-120 cm inaltime, avand o greutate de 25 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta spinning pentru fitness GO4FIT® GF500 este un model foarte bun pentru cei care doresc sa se antreneze acasa, fiind sigura si stabila. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca a fost o alegere potrivita. Functioneaza foarte bine, este solida si rezistenta, usor de motnat, exact ceea ce aveau nevoie. In plus, nu este nici prea voluminoasa astfel ca nu ocupa mult spatiu de depozitare. Astfel, dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: GO4FIT® GF500

9.7

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 99 trepte de dificultate
  • Poate sustine o greutate de pana la 150 de kg
  • Solida si stabila
  • Usor de montat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *