Ab Generator Fittronic AB101 Review si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Ab Generator Fittronic AB101 este un aparat fitness excelent pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Este extrem de practic si usor de folosit, iar faptul ca se pliaza il face usor de folosit si de depozitat fie si intr-un apartament mai putin spatios. Se adapteaza cu succes si spatiilor mai mici, constituind o alternativa interesanta de luat in calcul.

Ab Generator Fittronic AB101 este un aparat special proiectat pentru cei care vor sa se antreneze in siguranta acasa. Cu ajutorul acestuia va puteti modela corpul sau chiar puteti scapa de surplusul de grasime. Sigur ca antrenamentele trebuie dublate de o alimentatie adecvata.

Totodata, acesta beneficiaza de un computer cu display care afiseaza in timp real durata, numarul de exercitii, numarul de calorii arse, numarul de repetari pe minut si scan. Cu ajutorul acestuia va puteti modela foarte bine zona abdomenului, feselor si bicepsilor, timp in care puteti reduce considerabil aspectul celulitei.

Mai mult decat atat, include mai multe trepte de reglare pentru cresterea dificultatii exercitiului. Aparatul beneficiaza de o constructie rezistenta si solida. Manerele sunt foarte confortabile si sunt acoperite cu cauciuc antiderapant, placut la atingere. Mai mult decat atat, sub genuchi, se afla role de spuma pentru a spori senzatia de confort.

Dimensiunile aparatului sunt de 91 x 54 x 84 cm.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Ab Generator Fittronic AB101 este un aparat fitness foarte practic si sigur pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. In considera extre de util, confirma ca isi face treaba eficient si presupune un mod de utilizare intuitiv. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Ab Generator Fittronic AB101

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Reglare intensitate exercitiu
  • Mod de utilizare intuitiv
  • Computer cu display
  • Pliabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *