Banca reglabila in 7 pozitii, IF2011, Impulse Fitness

Banca reglabila in 7 pozitii, IF2011, Impulse Fitness : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

Iti doresti sa te antrenezi in confortul propriului camin si cauti o banca reglabila cu care sa iti poti face treaba cat mai bine? O varianta ar putea fi IF2011 Impulse Fitness, un model rogust prevazut cu sapte pozitii si o rezistenta buna.

Banca IF2011 Impulse Fitness prezinta o constructie solida ce poate sustine o greutate impresionanta de 317 kg. Spatarul se poate regla in functie de cele sapte pozitii, iar sezutul poate fi reglat in functie de cele trei pozitii. Poate fi ajustat de la pozitia declinat pan ala 85 de grade.

Tapiteria Duracraft are o grosime de 7.5 cm este acoperita cu vinil rezistent la transpiratie, dar si la uzura. In acelasi timp, ofera si un bun confort in timpul antrenamentului.

Banca este prevazuta si cu bara de sustienre a picioarelor pentru executarea corecta a exercitiilor. In plus, rotile de transport incorporate fac ca aparatul sa fie foarte usor de mutat dintr-un loc in altul si de depozitat.

Dimensiunile acesteia sunt de 136.8 x 56.8 x 51 cm, avand o greutate de 30 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Banca IF2011 Impulse Fitness este un aparat fitness foarte util pentru cei ce practica sport acasa, oferind posibilitatea de a realiza diverse tipuri de exercitii pentru mai multe categorii de muschi. Beneficiaza de o constructie foarte rezistenta, este realizat din materiale de inalta calitate si ofera un antrenament cat se poate de sigur. Cumparatorii actuali sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna achizitionand aceasta banca care este in conformitate cu asteptarile sale. O folosesc cu regularitate si sunt multumiti de ea, iar mai mult decat atat au fost incantati si de faptul ca este usor de depozitat. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: IF2011 Impulse Fitness

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Pret

9.9/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Poate sustine o greutate de pana la 317 kg
  • 7 pozitii spatar si 3 pozitii sezut
  • Foarte rezistenta si solida
  • Rezistenta la transporatie si uzura

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *