Bicicleta spinning TECHFIT SBK1500 : Review si Sfaturi utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

TECHFIT SBK1500 este o bicicleta de spinning special gandita pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat si eficient. Folosita cu regularitate poate ajuta la imbunatatirea mobilitatii si a nivelului de energie, precum si la prevenirea accidentelor vasculare si a bolilor metabolice, dar si a senzatiei de intepenire.

Bicicleta spinning TECHFIT SBK1500 asigura o miscare uniforma punand la treaba muschi din zona feselor, picioarelor si abdomenului. Pedalele sunt prevazute cu niste cureluse ajustabile ce mentin piciorul bine fixat. Puteti regla foarte usor atat ghidonul, cat si saua, astfel incat sa puteti obtine o pozitie corecta. Totodata, este important de mentionat faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer cu display ce permite monitorizarea duratei, a vitezei, distantei, numarului de calorii arse, nivelul pulsului, scan si ODO. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. De asemenea, permite conectarea prin Bluetooth pentru a avea acces la aplicatii utile. Este prezent si suportul cu bidon din aluminiu pentru apa. Mai mult decat atat, beneficiaza si de suport special pentru tableta sau telefon.

TECHFIT SBK1500 review

TECHFIT SBK1500 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament echilibrat. Dispune de 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare care pot fi reglate cu ajutorul variatorului manual.

Din punct de vedere tehnologic, volanta are o greutate de 13 kg fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Aceasta prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. De asemenea, datorita rotilor de transport din dotare poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul.

Dimensiunile bicicletei sunt de 100 cm lungime, 24 cm latime si 81 cm inaltime, avand o greutate de 28 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT SBK1500 este o bicicleta fitness special proiectata pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este usor de montat, materialele sunt calitative, iar produsul este foarte silentios in timpul utilizarii. De asemenea, este stabila, saua este destul de mare si comoda, iar in ansamblu, aparatul corespunde cerintelor sale. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: TECHFIT SBK1500

9.8

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Pret

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 trepte de dificultate
  • Bluetooth
  • Suport bidon apa, Suport telefon/tableta
  • Stabila si silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *