Bicicleta magnetica orizontala KONDITION BMO-8200 | Review si Pareri detaliate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

KONDITION BMO-8200 este o bicicleta orizontala special proiectata pentru antrenament in siguranta chiar in confortul propriului camin. Folosita cu regularitate poate imbunatati mobilitatea si reduce riscul de accidente vasculare si boli metabolice, precum si ameliorarea senzatiei de intepenire. La recomandarea specialistului, poate fi folosita si pentru recuperari medicale.

Bicicleta magnetica KONDITION BMO-8200 ofera o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost echipate cu niste cureluse reglabile ce mentin bine fixat piciorul. Totodata, aveti posibilitatea si de a regla scaunul si ghidonul astfel incat sa obtineti o pozitie confortabila in timpul exercitiului. De asemenea, aveti in vedere si faptul ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Bicicleta dispune de un computer cu display prin intermediul caruia puteti monitoriza durata, viteza, distanta, numarul de calorii arse si inivielul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor montati in manere. Computerul din dotare este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V.

KONDITION BMO-8200 review

Aceasta functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Pune la dispozitie 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi actioonate cu ajtuorul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Foloseste un magnet permanent care poaate fi apropiat ori indepartat rezultand nivele de rezistenta diferite. Acesta indica gradul de dificultate la pedalare.

Din punct de vedere tehnologic, KONDITION BMO-8200 este echipata cu o volanta cu greutatea de 3 kg ce determina miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Masoara 145.5 cm lungime, 66.5 cm latime si 113.5 cm inaltime, avnad o greutate de 26.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

KONDITION BMO-8200 este un model potrivit pentru uz casnic ce functioneaza in parametrii optimi si de care cumparatorii au fost multumiti. Acestia declara ca functioneaza excelent, o parte dintre ei achizitionand-o pentru recuperari medicale. Este usor de reglat, silentioasa si stabila, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: KONDITION BMO-8200

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 8 nivele de dificultate
  • Usor de reglat
  • Siguranta in utilizare
  • Stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *