Banda de alergat electrica Orion Sprint C1 | Review si Pareri obiective

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Orion Sprint C1 este o banda de alergat electrica special proiectata pentru a fi folosita in siguranta in confortul propriului camin. Alergatul ofera beneficii semnificative precum imbunatatirea sanatatii inimii si ai intregului sistem cardiovascular, reducerea tensiunii arteriale si a gradului de vascozitate a sangelui, precum si cresterea debitului de sange si a numarului de celule rosii. Poate fi folosita atat pentru a va mentine in forma, cat si pentru a atinge conditia fizica dorita.

Banda de alergat Orion Sprint C1 este un model pliabil ce nu ocupa mult spatiu de depozitare. Suprafata de alergat masoara 113 cm lungime si 40 cm latime, avand capacitatea de a sustine o greutate de apann la 100 de kg. Specialistii recomanda alegerea unei benzi care are posibilitatea de a sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, cu ajutorul rolelor de transport, poate fi mutata usor dintr-un loc in altul.

Covorul se deplaseaza cu ajutorul fortei de tractiune a motorului electric ce inregistreaza o putere de 1.5 CP. Puteti atinge o viteza cuprinsa intre 0.8 km/h si 10 km/h. Aceasta poate fi reglata cu ajutorul variatorului manual de pe maner. Motorul si computerul din dotare sunt alimentate electric cu energie provenita de la reteaua de 220 V. Amplasata in pozitia de lucru, banda dispune de un cadru tubular vopsit si de o pereche de manere de sprijin din neopren ce fac priza buna cu mana.

Banda Orion Sprint C1 dispune de un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti monitoriza distanta, viteza, durata, numarul de calorii arse si nivelul pulsului. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Totodata, pune la dispozitie 12 programe de antrenament si doua nivele de inclinare manuala. In plus, sunt prezente si doua suporturi speciale pentru sticla de apa sau alte obiecte utile.

Banda beneficiaza si de sistem de amortizare a socurilor prin patru puncte de amortizare putand fi astfel folosita si de catre persoanele care se confrunta cu kilograme in plus sau probleme articulare. Sistemul de siguranta sub forma unei chei magnetice permite oprirea imediata a benzii in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Aparatul prezinta un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea ei pe parcursul antrenamentului. Dimensiunile acesteia sunt de 135.5 cm lungime, 54.5 cm latime si 121.5 cm inaltime.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Orion Sprint C1 este o banda de alergare buna special proiectata pentru a va antrena acasa in deplina siugranta. Cumparatorii s-au declarat foarte multumit in produs, unii folosindu-l chiar de mai mult timp. Sustin ca este o banda stabila, siletnioasa, usor de reglat si foarte utila pentru oricine isi doreste sa se antreneze acasa. O recomanda cu incredere si considera raportul caliate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Orion Sprint C1

9.6

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 12 programe presetate
  • Sistem de amortizare si sistem de siguranta
  • Usor de folosit
  • Stabila si silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *