Bicicleta spinning Kondition BSP-8300- Review si Impresii

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition BSP-8300 este un model de bicicleta spinning rezonabila ca pret ce poate fi folosita fara probleme de catre orice utilizator indiferent de gen sau chiar de varsta, reusind sa ajute la mentinerea mobilitatii ori la eliminarea kilogramelor nedorite. Mai mult decat atat, ofera si alte beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, asigurand un plus de energie pe tot parcursul zilei.

Bicleta spining Kondition BSP-8300 permite realizarea unei miscari uniforma astfel incat sa solicite mai multe grupe de muschi, cum ar fi: biceps, cvadriceps, fesieri si gambe. Gratie rotilor de transport din dotare, aparatul poate fi mutat extrem de usor dintr-un loc in altul. Totodata, acesta are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg.

Aparatul dispune de un computer cuh display LCD unde pot fi monitoriza informatii referitoare la timp, viteza, distanta, dar si calorii consumate. Functioneaza precum o bicicleta stationara, oferind un antrenament echilibrat chiar in confortul locuintei voastre.

De asemenea, Kondition BSP-8300 dispune sid e 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare. Foloseste un magnet permanent ce poate fi ori apropiat, ori indepartat, rezultand astfel nivele de rezistenta diferite. Este prezenta si volanta care are o greutate de 10 kg si un diametru de 45 cm, determinand miscarea aparatului. Aceasta asigura o miscare lina datorita ineritiei, protejand articulatiile utilizatorului si oferind o durata de utilizare mai mare aparatului.

In vederea prevenii accidentarilor nedorite, pedalele au fost dotate cu niste curele ce se pot ajusta. Putem pedala atat in fata, cat si in spate. De asemenea, bicicleta prezinta o pereche de brate fixe ce ofera un antrenament echilibrat, iar ghidonul si saua se pot regla pentru a obtine o pozitie cat mai corecta si confortabila. Centrul de greutate are o baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea aparatului pe durata exercitiului.

Dimensiunile bicicletei sunt de 104 cm lungime, 62 cm latime si 109 cm inaltime, cantarind 36 de kg.

Concluzii si Pareri

Bicicleta Kondition BSP-8300 poate fi un aparat usor de folosit in confortul propriei locuinte, ce asigura un antrenament echilibrat. Clientii confirma acest lucru si se declara multumiti, fiind in conformitate cu asteptarile lor realiste. De asemenea, sustin ca este foarte stabila, dar si silentioasa, motiv pentru care o recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Kondition BSP-8300

8.7

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.3/10

Functii

8.2/10

Pret

8.9/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Stabila
  • Silentioasa
  • Usor de utilizat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *