Bicicleta eliptica Kondition GYMOST BEL-E12 : Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition GYMOST BEL-E12 este o bicicleta eliptica special gandita pentru uz casnic oferind un antrenament eficient si echilibrat pentru orice utilizator, indiferent de varsta sau de gen. Folosita cu regularitate poate ajuta la reducerea senzatiei de intepenire si a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatateste mobilitatea si ofera mai multa energie.

Bicicleta eliptica Kondition GYMOST BEL-E12 imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului oferind o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor, umerilor si coloanei. Pedalarea se poate realiza in ambele sensuri. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea piciorului. Lungimea suportului de sprijin pentru talpa este de 48 cm, iar distanta dintre pedale de 25 cm.

De asemenea, beneficiaza de o pereche de brate fixe si de o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament echilibrat. Prezinta o structura stabila si rezistenta, avand capacitatea de a sustine o greutate de pana la 150 de kg.

Kondition GYMOST BEL-E12 prezinta si un computer cu display LCD prin intermediul caruia puteti verifica distanta, viteza, caloriile consumate, nivelul pulsului, Watt. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza si de o serie de programe de antrenament foarte utile: doua programe pentru doua profiluri de utilizator, patru programe pentru controlul frecventei cardiace ce includ doua programe pentru incepatori si doua programe pentru avansati, doua programe pentru user, doua programe Fitness test cu un program pentru incepatori si un program pentru avansati.

Kondition GYMOST BEL-E12 display

Sunt prezente si doua boxe stereo de 2 inch cu posibilitatea de a conecta mufa Jack de 3.5 mm la o interfata Mp3, card reader si mufa USB amplasate de o parte si de alta a display-ului, oferind o experienta audio placuta. De asemenea, prezinta si sistem de venatilare Fan Autobreeze cu trei viteze pentru confort termic sporit.

Computerul din dotare este prevazut cu tastatura ce prezinta membrana rezistenta la umezeala, fiind programat manual si dispune ca sursa de energie adaptator de la reteaua electrica de 230 V.

Pe de alta parte, puteti regla din computer si nivelul de inclinare intre 0 si 18%. In plus, din punct de vedere tehnologic, bicicleta dispune de o volanta cu greutatea de 12 kg si diametrul de 45 cm ce determina miscarea aparatului. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei, protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Sistemul Belt Drive asigura o functionare silentioasa si usoara. In plus, beneficiaza de 20 de trepte de rezistenta la manetele de pedalare.

Centrul de greutate al aparatului prezinta o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Dimensiunile aparatului sunt de 194 cm lungime, 77 cm latime si 215 cm inaltime, avand o greutate de 139.5 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Kondition GYMOST BEL-E12 este o bicicleta foarte buna, ideala pentru uz casnic cu ajutorul careia puteti obtine rezultatele dorite. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna fiindca este un aparat solid, eficient si usor de folosit. Se antreneaza foarte bine cu ajutorul sau si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: Kondition GYMOST BEL-E12

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 20 niveluri de rezistenta
  • Structura solida
  • Poate suporta o greutate de pana la 150 de kg
  • Programe de antrenament eficiente

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *