Banca abdomene Kondition HEB-2600 – Review complet si Pareri utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Review Kondition HEB-2600

Kondition HEB-2600 face parte din gama aparatelor fitness accesibile, potrivite pentru uz casnic care dau un randament destul de bun. Pentru ca ma numar printre persoanele care sunt adeptele sportului chiar si in confortul propriei locuinte, ma incanta faptul ca exista aparate pentru orice buzunar. Sigur ca performantele difera, insa indiferent de caz, cu putina ambitie, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Totul tine de motivare si determinare pentru a reusi sa obtii o conditie fizica mai buna.

In general, abdomenul este zona care ridica cele mai multe probleme, in special, femeilor, de aceea, cele care doresc sa lucreze intens exclusiv aceasta zona, un astfel de aparat ar putea fi alegerea potrivita. Indiferent ca esti barbat sau femeie, acest aparat poate fi de mare folos in ambele situatii.

Banca Kondition HEB-2600 asigura o imboliziare excelenta a membrelor inferioara, lucrand eficient zona abdominala. In timpul exercitiilor, mainile trebuie tinute la ceafa, incrucisate sau la piept, cu sau fara rasucirea trunchiului. Modul in care executi exercitiile, tine de propriile preferinte, insa eficienta este cam aceeasi. Ideea este ca in functie de nivelul cu care se contracta muschii abdominali, cu atat acestia se vor dezvolta mai bine. In plus, poate fi ajustata mecanic in functie detie de gradul de dificultate dorit, prin mutarea levierului de seectie mai sus ori mai jos. Aparatul poate suporta o greutate de pana  la 110 kg.

Mai mult decat atat, datorita celor doua corzi, poti lucra chiar  si musculatura bratelor, spatelui si picioarelor. Este foarte confortabila, datorita captuselii de calitate. In plus, cadrul de  otel ofera un echilibru foarte bun si siguranta in timpul antrenamentului.

Dimensiunile acestei banci sunt de 145 cm lungime, 56 cm latime si 78 cm inaltime, avand o greutate de 9.5 kg.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Kondition HEB-2600 este un aparat rezonabil care isi face treaba destul de bine. Clientii confirma acest lucur si adauga faptul ca este destul de stabila, usor de utilizat si apreciaza faptul ca se poate plia, deci ocupa foarte putin spatiu in locuinta. Pentru  nevoile lor este tot ceea ce au nevoie si considera raportul calitate/pret corect. In plus, aici poti gasi produsul la un pret foarte mic.

 

Pareri pe scurt: Kondition HEB-2600

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Plabila, nu ocupa mult spatiu
  • Usor de utilizat
  • Confortabila si stabila

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *