Banca multifunctionala exercitii DYNAMIC Prime | Review si Sfaturi utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

DYNAMIC Prime este o banca multifunctionala de exercitii potrivita pentru cei care isi doresc sa inceapa sa se antreneze acasa, fiind un model accesibil oricarui buget. Reuseste sa puna la treaba mai multe grupe de muschi executand mai multe tipuri de exercitii cu ajutorul sau.

Banca multifunctionala DYNAMIC Prime a fost speciala proiectata pentru utilizatorii incepatori, fiind o solutie optima pentru antrenamente de aproximativ 30 de minute de 2-3 ori pe saptamana. Indicat ar fi ca inainte de a incepe antrenamentul, sa va incalziti pret de 3-5 minute, pentru a preveni incidentele nedorite.

Modelul in disuctie este realizat din metal si plastic, producatorii afirmand ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg. Poate fi reglata pe trei nivele, in functie de tipul exercitiului pe care doriti sa il realizati. In plus, este usor de reglat si va puteti desfasura antrenamentul fara probleme cu ajutorul sau.

Totodata, masoara 128 cm lungime, 51 cm latime si 120 cm inaltime, avand o greutate de 9.7 kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Banca multifunctionala DYNAMIC Prime este o varianta potrivita pentru cei ce au decis sa isi schimbe stilul de viata si vor sa inceapa sa faca sport acasa. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile sale, produsul in cauza a fost o alegere corecta. Sustin ca se antreneaza bine cu ajutorul bancii, este usor de reglat si pot executa o diversitate de exercitii. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: DYNAMIC Prime

9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de reglat
  • 3 nivele de inclinare
  • Puteti realiza o gama variata de exercitii

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *