Banda alergare Kondition HM-8200 FIT – Review detaliat

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Kondition HM-8200 FIT este solutia perfecta pentru cei ce isi doresc sa faca miscare chiar in confortul propriei locuinte, fiindca adesea nu reusesc sa ajunga la o sala de fitness. Ofera beneficii multiple si poate fi folosita chiar si pentru antrenamentul zilnic.

Banda de alergare Kondition HM-8200 FIT este prevazuta cu un motor puternic de 2.5 CP, ceea ce iti va permite sa atingi o viteza de maim 20 km/h, in vederea desfasurarii un antrenament cardio eficient. In plus, pentru ca antrenamentul sa fie mai usor sau mai dificil, poti ajusta automat panta la un unghi de inclinare cuprins intre 0-15%, in functie de preferinte si de conditia fizica.

Aparatul prezinta si un computer de bord, in care iti vei putea monitoriza cei mai importanti parametrii: timp, viteza, distanta, numar calorii arse, nivel puls, inclinare si body fat. Acesta este prevazut cu uun display LCD de  inch in culori. La nivelul manerelor, se afla senzorii de puls, ce vor transmite informatii catre computerul de bord. Tot de la acest nivel, poti opta intre cele 14 programe predefinite, 1 program FAT si un program manual. In plus, utilizatorul poate alege profilul de lucru in raport cu conditia fizica actuala, astfel ca profilul U1 inseamna incepator, profilul U2 mediu si profilul U3 avansat.

Display Kondition HM-8200 FIT

In partea superioara, se afla tastele rapida prin intermediul carora vei putea mari sau micsora viteza, butoanele prin ajustarea nivelului de inclinatie, butoanele de selectie pentru diverse caracteristici de performanta, precum si activarea functiei MP3 pentru un antrenament mai placut. Toate aceste comenzi pot fi realizate foarte rapid, gratie tastelor rapizi de pe manere astfel ca  nu va fi nevoie sa te opresti din antrenament pentru orice modificare ai dori sa faci.

Sistemul de amortizare al socului permite utilizrea benzii chiar si fara incaltaminte potrivita alergatului, absorbind o mare pare a socului produs. In plus, asigura o functionare lina si silentioasa, astfel ca te poti bucura de muzica prefera in liniste. In plus, poti conecta telefonul la banda pentru a asculta muzica prin intermedul difuzoarelor stereo amplasate frontal, langa panoul de comanda. Mai mult decat atat, pe timpul verii, zona de ventilator va elimina un aer proaspat catre tine pentru a putea respira cu usurinta si pentru a putea asigura o stare de confort.

Aparatul poate sustine o greutate de pana la 120 de kg. Este un model sigur, ce permite oprirea automata in cazul in care este necesara prevenirea accidentarii. Suprafata de alergare masoara 130 x 46 cm, oferind o zona sigura in vederea executarii antrenametnului. Pentru ca se poate plia, nu ocupa mult spatiu de depozitare. De asemenea, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta fiind prevazuta cu roti.

Dimensiunile acesteia sunt de 183.5 cm lungime, 82.5 cm latime si 152.5 cm inaltime.

Concluzii si Pareri

Kondition HM-8200 FIT este o banda de alergat excelenta pentru un antrenament sigur si stabil chiar la tine acasa. Clientii au declarat ca aceasta banda functioneaza ireprosabil, iar mai mult decat atat asigura este foarte silentioasa si nu ocupa mult spatiu de depozitare. Apreciaza existenta functiei MP3 si posibilitatea conectarii telefonului mobil pentru ca astfel antrenamentul devine si mai placut. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Banda alergare Kondition HM-8200 FIT, Putere motor 2.5CP, Pliabila, Inclinare motorizata, Greutate maxima utilizator 120kg, Suprafata alergare 138x46 cm

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Functii

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Boxe integrate
  • Motor puternic
  • Siguranta in utilizare
  • Nu ocupa mult spatiu de depozitare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *