Bicicleta eliptica Body Sculpture BE-1720, 18 programe

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Body Sculpture BE-1720 este o bicicleta eliptica potrivita pentru uz casnic, ce iti ofera posibilitatea de a realiza antrenamentul zilnic chiar in confortul propriei locuinte. Este o alternativa la care multe persoane apeleaza din diverse motive, dar cel mai adesea, lipsa timpului pentru a merge la o sala de fitness.

Modelul in discutie este un aparat accesibil si foarte interesant care ofera o gama variata de posibiitati. In primul rand, bicicleta dispune de suport pentru Iphone, Ipad si smartphone, astfel incat antrenamentul sa devina cat mai placut. Totodata, aceasta este prevazuta cu un computer pe display-ul caruia vor fi masurati cei mai importanti parametrii in evolutia ta: nivel puls, timp, viteza, distanta, RPM, numar calorii arse, ODO si Body Fat. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere.

Bicicleta Body Sculpture BE-1720 este prevazuta cu 18 programe dintre care 12 sunt presetate, 1 permite setarea manuala, 2 setari de user si 3 controale ale pulsului inimii. Indiferent de tipul antrenamentului dorit, vei gasi intotdeauna programul care sa te avantajeze. In plus, aceasta bicicleta ofera o buna stabilitate, functionare silentioasa, fiind potrivita atat pentru incepatori si intermediari, cat si pentru avansati si experti. Singura conditie ar fi ca greutatea utilizatorului sa nu depaseasca 100 de kg.

Este usor de depozitat si de mutat dintr-o camera in alta gratie rotilor foarte rezistente din dotare.

Dimensiunile acestui aparat sunt de 97 cm lungime, 61 cm latime si 158 cm inaltime, avand o greutate de 26 de kg.

Concluzii si Pareri

Body Sculpture BE-1720 este un aparat foarte practic pentru a realiza antrenamentul zilnic chiar in confortul propriei locuinte, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este foarte usor de folosit, eficienta si silentioasa in timpul functionarii. Modul de functionare este unul ireprosabil, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Body Sculpture BE-1720

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Potrivit pentru orice categorie de utilizatori
  • Usor de transportat
  • 18 programe
  • Suport pentru telefon/tableta/ipad

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *