Banca multifunctionala Kondition SUB 006, Negru – Review detaliat si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Kondition SUB 006 este o banca multifunctionala excelenta pentru uz casnic, care iti permite realizarea antrenamentului zilnic, chiar in confortul propriei locuinte. In plus, este un aparat foarte usor de utilizat de catre orice categorie de utilizatori, insa mai multe detalii va invitam sa descoperiti in continuare.

Banca Kondition SUB 006  este genul de aparat care te va ajuta sa lucrezi mai multe grupe de muschi. Pot fi executate foarte multe exercitii ce iti vor pune in miscare muschii bratelor, spatelui, abdominali si fesieri. Important este tipul de exercitiu realizat, precum in imaginea urmatoare:

Totodata, ofera un antrenament sigur si placut, fiind captusit cu materiale de claitate, in timp ce cadrul din otel asigura o buna stabilitate si siguranta in timpul executarii exercitiilor. In plus, aceasta vine la pachet si cu doua gantere de cate 1.5 kg fiecare.

Poate suporta o greutate de pana la 100 de kg de persoana. Are o lungime de 106 cm   lungime si 30 cm latime.

Concluzii si Pareri

In principiu, Kondition SUB 006 este un produs rezonabil, cu care iti poti realiza antrenamentul zilnic fara probleme. Clientii acutali au declarat ca isi fac treaba eficient cu ajutorul sau, este foarte usor de utilizat si foarte practic. In general, sustin ca este ceea ce s-au asteptat, nu este un varf de gama, insa totusi un produs avantajos pentru cei care nu dispun de un buget prea mare. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Kondition SUB 006

8.7

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Functii

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de folosit
  • Lucreaza mai multe grupe de muschi
  • Doua gantere incluse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *