Bicicleta Fitness Konfort SPORTMANN – Verde – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Konfort SPORTMANN este o bicicleta foarte accesibila ca pret, special gandita pentru a fi folosita chiar in confortul propriei locuinte. Poate fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau gen. Este eficienta atat pentru a scapa de kilogramele in plus, cat si pentru a va mentine mobilitatea. In plus, reuseste sa reduca senzatia intepenire, previne bolile metabolice si riscul de accidente vasculare, oferind mai multa energie pe parcursul zilei.

Bicicleta Konfort SPORTMANN combina avantajele mersului pe jos, cele ale alergatului si cele ale ciclismului, solicitand mai multe grupe de muschi. Pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost dotate cu sistem de siguranta sub forma unor cureluse ce se pot regla, astfel incat sa fixeze foarte bine piciorul in timpul exercitiului.

Aparatul are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Totodata, saua poate fi reglata pe verticala, pe 5 niveluri, astfel incat sa aveti o pozitie cat mai corecta in timpul antrenamentului.

Konfort SPORTMANN displayKonfort SPORTMANN este dotata cu un computer cu display LCD unde puteti verifica urmatoarele informatii: scan, distanta, numar calorii arse, timp si viteza. Prezinta o pereche de brate fixe, asigurand un antrenament echilibrat. Manerele sunt acoperite cu neopren ce fac priza foarte buna cu mana, timp in care sunt si foarte comode.

Acest model functioneaza ca o bicicleta stationara, asigurand un antrenament sigur si stabil. Pune la dispozitie 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi accesate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon, fara a intrerupe antrenamentul.

Totodata, beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, ce previn deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Pedalarea poate fi realizata in ambele sensuri.

Concluzii si Pareri

Konfort SPORTMANN este o bicicleta fitness decenta, ce asigura un atrenament echilibrat chiar la tine acasa. Clientii sustin ca functioneaza bine, a fost usor de asamblat si este foarte stabila in timpul functionarii. In mare parte, indeplineste toate cerintele, ceea ce ii determina sa afirme ca este o achizitie reusita, a carui raport calitate/pret este avantajos.

Pareri pe scurt: Konfort SPORTMANN - verde

8.4

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.8/10

Functii

7.5/10

Pret

8.8/10

Rezistenta

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Silentioasa
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Lipsa senzor puls

2 thoughts on “Bicicleta Fitness Konfort SPORTMANN – Verde – Review si Recomandari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *