Bicicleta eliptica Life Gear Advanced 93270 – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Life Gear Advanced 93270 este o bicicleta potrivita pentru uz casnic putand fi folosita de catre orice categorie de utilizatori indiferent de varsta sau de gen. Presupune o multitudine de avantaje, cum ar fi pierderea kilogramelor in plus, reducerea senzatiei de intepenire, mentinerea mobilitatii, precum si prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice.

Bicicleta Life Gear Advanced 93270 combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, punand in miscare mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor, umerilor, dar si ai coloanei vertebrale. Totodata, aceasta este prevazuta cu sistem antiderapant ce va mentine piciorul foarte bine fixat pe tot parcursul antrenamentului.

Prezinta o constructie solida, este realizata din materiale calitative, ce pot sustine greutati de pana la 100 kg.

Aceasta este dotata cu un computer cu display, unde poti fi la curent cu cele mai importante informatii referitoare la evolutia ta: timp, viteza, distanta, numar calorii arse, nivel puls, scan si odometru. Pulsul esste masurat cu ajutorul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. Detine doua perechi de manere, o pereche fixa si una mobila, oferind un antrenament stabil.

Computer Life Gear Advanced 93270

Life Gear Advanced 93270 functioneaza precum o bicicleta stationara, permitand executarea antrenamentului zilnic chiar la tine acasa. Detine o volanta de 5 kg, fiind responsabila pentru determinarea miscarii intregii biciclete. In plus, asigura o functionare silentioasa si o miscare lina datorita inertiei, avand efecte importante asupra organismului protejand articulatiile si asigurand o durata de utilizare mai mare.

De asemenea, centrul de greutate dispune de o sustinere ferma, cu dispozitive antiderapante, astfel ca bicicleta va fi extrem de stabila in timpul functionarii, prevenind deplasarea ei. Masoara 118 cm lungime, 61 cmlatime si 155 cm inaltime, avand o greutate de 25 kg.

Concluzii si Pareri

Life Gear Advanced 93270 este o bicicleta fitness eficienta pentru uz casnic, stabila si silentioasa, pe care o recomand tuturor celor care vor sa faca putina miscare chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sustin ca se descurca foarte bine pana acum, este usor de reglat si foarte silentioasa, drept pentru care o recomanda cu incredere si in apartamente. Este tot ceea ce au nevoie, motiv pentru care cosidera raportul calitate/pret bun.

Recenzii pe scurt: Life Gear Advanced 93270

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

8.8/10

Pret

8.9/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Stabila
  • Functionare silentioasa
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *