Bicicleta Magnetica SCUD V-Fit – Alb – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

SCUD V-Fit – Alb este un model de bicicleta fitness avantajoasa prin prisma raportului calitate/pret fiind ideala pentru orice categorie de utilizatori, indiferent de gen sau de varsta. Totodata , este eficienta in lupta cu kilogramele in plus, mentinerea mobilitatii, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, precum ofera si mai multa energie utilizatorului pe parcursul zilei.

Bicicleta SCUD V-Fit – Alb resuseste sa imbine intr-un mod armonios avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ciclismului punand la treaba mai multe grupe de muschi din zone importante. Pentru a preveni accidentarile, aceasta a fost echipata cu niste cureluse pe care le poti regla, astfel incat piciorul sa ramana foarte bine fixat.

Pedale SCUD V-Fit - Alb

In acelasi timp, beneficiaza de o constructie solida, fiind foarte rezistenta, putand sustine o greutate de pana la 150 kg. Mai mult decat atat, saua poate fi ajustata in inaltime de la 80 pana la 97 cm.

Bicicleta este prevazuta si cu un computer prin intermediul caruia poti verifica cele mai importante informatii referitoare la: timp, distanta, viteza, numar calorii arse, nivel puls, scan si odometru. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor localizati la nivelul manerelor.

Computer SCUD V-Fit - Alb

Aceasta bicicleta functioneaza asemenea unei biciclete stationare, oferind un antrenament sigur si stabil. Este prevazuta cu 8 nivele de rezista la manetele de pedalare, putand fi modificate prin intermediul variatorului manual de presiune cu sistem de franare magnetic pe ghidon. Important de stiut este faptul ca nu va fi necesara intreruperea antrenamentului.

In acelasi timp, beneficiaza de un magnet permanent ce poate fi apropia sau indepartat, de unde rezulta acele nivele de rezistenta diferite. Este dotata cu o volanta de 8 kg, care are rolul de a determina micarea intregii biciclete. In plus, asigura o miscare lina datorita inertiei, protejand articulatiile si oferind o durata de utilizare mai mare aparatului.

Bicicleta SCUD V-Fit – Alb dispune de un centru de greutate cu o baza de sustinere ferma, avand dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea bicicletei. De apreciat este faptul ca presupune un mod de functionare silentios, astfel ca poate fi folosita si intr-un apartament fara probleme. In plus, poate fi mutata foarte usor dintr-o camera in alta datorita rotilor de transport foarte rezistente.

Dimensiunile bicicletei sunt de 83 x 43 x 129 cm (L x l x H) avand o greutate de 20 de kg.

Concluzii si Pareri

SCUD V-Fit – Alb este o bicicleta rezonabila, ce presupune un mod de functionare sigur si stabil chiar in confortul propriei locuinte. Clientii se declara multumiti de alegerea facuta sustinand ca este tot ceea ce au nevoie. Apreciaza in mod deosebit modul silentios de functionare si usurinta cu care poate fi mutata dintr-un loc in altul, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Pareri pe scurt: SCUD V-Fit - Alb

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentioasa
  • Poate sustine greutati de pana la 150 kg
  • Stabila
  • Roti de transport

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *