Banda de alergat Life Gear WalkFIT – 97530 – Review si Impresii personale

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Life Gear WalkFIT – 97530 reprezinta o banda de alergat foarte eficienta si utila in orice locuinta, putand fi utilizata de persoane de toate varstele care doresc sa faca putin sport chiar la ei acasa. Miscarea ofera multiple beneficii, cum ar fi eliminarea insominiilor, incetinirea procesului de imbatranire, reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare, ofera un plus de energie si altele. Sustinem si alergatul in parc, insa trebuie sa stiti ca o banda ofear mai multa siguranta pentru ca nu mai exista suprafete denivelate, precum nu va mai trebui sa depindeti de vremea de afara.

Pot spune ca banda de alergat Life Gear WalkFIT – 97530 ofera un nivel ridicat de siguranta in utilizare, iar fiindca se poate plia, o puteti depozita foarte usor, fara sa ocupe mult spatiu. Dispune de un motor de 2 cp, ceea ce va va permite sa obtineti o viteza de pana la 13 km/h. De asemenea, unghiul de inclinare poate fi ajustat intre 0-3%, determinand nivelul de dificultate al antrenamentului. Intr-adevar nu poate forma un unghi foarte mare, ceea ce ma determina sa recomand produsul pentru incepatori sau pentru intermediari. Pentru modificarea unghiului de inclinare puteti apasa shortkey-urile din dotare.

Computerul din dotare este prevazut cu display prin intrermediul caruia puteti fi la curent cuinformatii referitoare la distanta, numar calorii arse,nivel puls, viteza si timp. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Totodata, aparautl beneficiaza de 7 programe si un mod manual.

Display Life Gear WalkFIT - 97530

Lungimea covorului rulant este de 124 cm lungime si 40 cm latime, suficient de mare incat sa alergati in siguranta. In plus, beneficiaza de sistem de siguranta care franeaza de urgenta in cazul in care utilizatorul risca sa alunece de pe banda.

Este un aparat silentios pe care il puteti folosi cu incredere chiar si in apartamente. Dispune de sistem de amortizare a benzii cu perne de absorbtie a socurilor, astfel ca nu va produce un zgomot deranjant. In plus, beneficiaza de un suport pentru pahar incorporat, astfel incat sa ai mereu apa la indemana pentru o hidratare corespunzatoare in timpul antrenamentului.

Poate suporta o greutate de pana la 110 kg. Dimensiunile aparatului sunt de 140 cm lungime, 66 cm latime si 144 cm inaltime, avand o greutate de 46 kg.

Concluzii si Pareri

Life Gear WalkFIT – 97530 este un aparat care se descurca eficient, functioneaza fara probleme si este silentios. Clientii sunt multumiti de ea, iar printre acestia au fost si persoane trecute de varsta de 50 de ani. Au declarat ca aparatul functioneaza foarte bine si este tot ceea ce au nevoie acasa. Cum nu sunt sporitivi profesionisti, aparatul se muleaza foarte bine pe nevoile lor, fiind foarte usor de reglat unghiul de inclinare si de realizat toate setarile necesare. De asemenea, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Life Gear WalkFIT - 97530

9.4

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 programe + un mod manual
  • Pliabila
  • Functionare silentioasa
  • Reglare usoara

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *