Banda de alergare electrica Scud Puma Q2 – Review si Sfaturile utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

Scud Puma Q2 este o banda de alergat foarte buna ce poate fi folosita cu incredere de persoane de orice varsta chiar in confortul propriei locuinte. Niciodata nu este prea intarziu sa te apuci de sport, fiindca acesta ofera beneficii majore cum ar fi reducerea riscului de afectiuni cardiovasculare, eliminarea insomniei, incetinirea procesului de imbatranire, imbunatatirea activitatii cerebrale si asa mai departe. Daca as face o comparatie cu alergatul in aer liber, as inclina mai mult spre o banda de alergat pentru ca presupune un mediu mai sigur fiindca nu exista denivelari, iar pe de alta parte, nici nu vei mai depinde de vremea de afara.

Banda de alergat Scud Puma Q2 presupune un mod de functionare foarte sigur, iar pentru ca pliaza foarte usor, ocupa foarte putin spatiu de depozitare in locuinta. Structura metalica poate sustine o greutate de pana la 120 de kg, asigruand un bun echilibru. Totodata, este dotata cu un motor de 3.5 CP, ceea ce inseamna ca poate dezvolta o viteza de pana la 16 km/h. Sistemul de inclinare poate fi setat la un unghi cuprins intre 1-15%, ceea ce determina efectiv gradul de dificultate al antrenamentului.

Este prezent si computer-ul pe display-ul caruia poti verifica cei mai importanti parametri, precum: timp, viteza, distanta, numar calorii arse si puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din dotare amplasati la nivelul manerelor. De asemenea, beneficiaza de 15 programe presetate, dar si de un mini jack pentru conectarea telefonului sau MP3-ului, astfel incat antrenamentul sa devina mult mai placut. La nivelul manerelor, exista si butaone prin care poti regla simplu si rapid viteza si inclinarea astfel incat sa nu fie necesara intreruperea antrenamentului pentru a realiza acest lucru.

Display Scud Puma Q2

Suprafata de alergare are o lungime de 1.3 metri si o latime si 43 cm, suficinet de mare incat sa te poti desfasura in siguranta. In plus, aparatul beneficiaza de cheie de siguranta care in momentul dezechilibrarii va opri instant banda. Covorul este rezistent la intindere, fiind proiectat astfel incat sa ramana centrat pe punte in timpul rularii. Presupune o modalitate foarte silentioasa de functionare, iar datorita rotilor de transport din dotare, va fi foarte usor sa o muti dintr-o camera in alta.

Dimensiunile aparatului sunt de 170 cm lungime, 75 cm latime si 135 cm inaltime, avand o greutate de 63 de kg.

Concluzii si Pareri

Scud Puma Q2 este o banda de alergat care, din punctul meu de vedere, merita achizitionata fiindca functioneaza eficienta si este rezistenta. Clinetii confirma acest lucru, ba mai mult decat, adauga ca este si foarte silentioasa si stabila. Programele din dotare sunt foarte interesante, iar faptul ca pot conecta telefonul mobil la aparat constituie un plus caci timpul se scurge mult mai repede. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: Scud Puma Q2

9.4

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 15 programe
  • Conectare telefon sau MP3
  • Functionare siletniaosa
  • Stabila si Sigura

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *