Bicicleta eliptica ergometru LOMBARDIA – Review si Sfaturi utile

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

LOMBARDIA este un model de bicicleta eliptica potrivita pentru uz casnic ce asigura un antrenament echilibrat. Aceasta poate aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, oferind un plus de energie pe parcursul zilei si imbunatatind mobilitatea. Poate fi utilizata pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si pentru a va tonifia corpul.

Bicicleta eliptica LOMBARDIA asigura o miscare uniforma punand in miscare mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, abdomenului, feselor si picioarelor. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost echipate cu sistem antiaderapant, fixand eficient piciorul. Modelul in discutie poate sustine o greutate de maxim 120 de kg.

LOMBARDIA sistem antiderapant

Bicicleta dispune de un computer cu display ce face posibila monitorizarea vitezei, distantei, duratei, pulsulului si numarului de calorii arse. Nivelul pulsului este masurat cu ajutorul senzorilor localizati in manere. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

LOMBARDIA display

Aceasta presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare, oferind un antrenament eficient si echilibrat. Prezinta 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, determinand gradul de dificultate al antrenamentului.

Din punct de vedere tehnologic, este echipata cu o volanta cu greutatea de 7 kg, determinand miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina datorita inertiei protejand articulatiile utilizatorului si aparatul in sine. Aparatul dispunee de un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante prevenind deplasarea acesteia in timpul antrenamentului.

Modelul analizat masoara 150 cm lungime, 71 cm latime si 158 cm inaltime, avand o greutate de 36 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

LOMBARDIA este o bicicleta fitness ce ofera un antrenament eficient chiar in confortul propriei locuinte. Cumparatorii sunt foarte multumite de alegerea facuta si sustin ca se antreneaza foarte bine cu ajutorul acesteia. Este usor de reglat si de folosit, iar cu ajutorul rotilor de transport, o puteti muta foarte usor dintr-un loc in  altul. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: LOMBARDIA

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Functii

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Roti de transport
  • 16 nivele de rezistenta
  • Usor de reglat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *