Bicicleta Eliptica SPORTMANN Abarq OR-57.3 – Portocaliu – Review complet

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

SPORTMANN Abarq OR-57.3 este o bicicleta eliptica potrivita pentru uz casnic, ce ofera siguranta si confort asigurand un antrenament eficient. Folosita constant, aceasta poate oferi beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, iar pe de alta parte, imbunatateste mobilitatea si asigura mai multa energie. Poate fi folosita atat de catre cei ce se confrunta cu kilograme in plus, cat si pentru cei care isi doresc un corp tonifiat.

Bicicleta SPORTMANN Abarq OR-57.3 ofera o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor, feselor si bratelor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele au fost prevazute cu sistem antiderapant, impiedicand alunecarea. Prezinta o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile, asigurand un antrenament eficient. Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 110 kg.

Aceasta este prevazuta cu computer cu display ce permite monitorizarea parametrilor necesari: timp, distanta, viteza, calorii arse, nivel pulsului, dar si scan. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor din manerele fixe. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

SPORTMANN Abarq OR-57.3 functioneaza ca o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat chiar in confortul propriului camin. De asemenea, prezinta 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, putand fi accesate cu ajutorul variatorului de presiune cu sistem de franare magnetic. In acelasi timp, prezinta si o volanta cu greutatea de 7 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Bicicleta este prevazuta cu un centru de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante impiedicand deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Dimensiunile acesteia sunt de  120 cm lungime, 61.5 cm latime si 158 cm inaltime, alaturi de o greutate de 30 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

SPORTMANN Abarq OR-57.3 este o bicicleta fitness potrivita pentru uz casnic ce asigura un mod de functionare sigur pentru orice categorie de utilizatori. Clientii sustin ca se antreneaza foarte bine pe ea, fiind usor de reglat, silentioasa si usor de folosit. O recomanda si altor utilizatori si considera raprotul calitate/pret drept unul foarte bun.

Pareri pe scurt: SPORTMANN Abarq OR-57.3

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.1/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Stabila
  • Silentioasa
  • Roti de transport
  • 8 trepte de dificultate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *