Mini bicicletă de cameră pentru mâini și picioare VeloRider, negru : Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

Mini bicicleta VeloRider este un aparat eficient pentru imbunatatirea mobilitatii si a vitalitatii, reducand senzatia de rigitate sau chiar de intepenire. Poate fi utila si in procedurile de recuperare dupa traumatisme articulare sau musculare, mentinand santoasa musculatura si articulatiile.

VeloRider este o mini bicicleta de camera potrivita in special pentru persoanele in varsta, cu ajutorul careia puteti face gimnastica la un nivel mai redus. Este un aparat medicinal pe care il puteti folosi atat pentru a lucra zona bratelor, cat si a picioarelor. Va poate ajuta sa va imbunatatiti mobilitatea articulatiilor si sa intariti sistemul muscular. Ideal ar fi ca zilnic sa va antrenati macar 10-20 de minute.

Aparatul este prevazut si cu un display digital prin intermediul caruia puteti monitoriza urmatorii parametri: timp, numar de pedalari, distanta si consum caloric. Pentru a folosi aparatul antrenand zona picioarelor, il veti amplasa pe podea. Atunci cand doriti sa antrenati zona bratelor, il veti aseza pe o masa.

Totodata, VeloRider permite reglarea intensitatii la pedalare simplu si rapid. In plus, datorita dimensiunilor reduse, ii puteti gasi locul cu usurinta in orice locuinta, fiindca nu ocupa mult spatiu.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Mini bicicleta VeloRider este un aparat medical indicat pentru recuperari ce va poate ajuta sa va imbunatatiti mobilitatea. Cumparatorii sunt preponderent persoane varstnice sau cu diverse afectiuni, care au achizitionat produsul pentru recuperare si mentinerea ori imbunatatirea mobilitatii. Acestia sustin ca aparatul face ceea ce promite, functioneaza eficient si chiar este usor de utilizat. De asemenea, apreciaza la el ca nu ocupa mult spatiu inutil, fiind o alternativa buna si pentru apartamentele mai mici. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Mini bicicleta VeloRider

9.1

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Functii

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Reglare intensitate
  • Display integrat
  • Eficient atat pt zona picioarelor, cat si a bratelor
  • Nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *