Review: BANDĂ DE ALERGAT PF 705 CST PROFORM

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

PF 705 CST PROFORM este o banda de alergare potrivita pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat. Este mai sigura decat varianta alergatului in aer liber datorita lipsei de suprafete denivelate, dar si mai flexibila, fiindca te poti antrena oricand, indiferent de vremea de afara. Alergatul imbunatateste sanatatea inimii si a intregului sistem cardiovascular, reduce vascozitatea sangelui si tensiunea arteriala si creste numarul de celule rosii si debitul de sange. Poate fi utilizata atat pentru a scapa de kilogramele nedorite, dar si pentru tonifierea corpului.

Banda de alergat PF 705 CST PROFORM poate fi pliata cu usurinta, astfel incat sa ocupe putin spatiu de depozitare. Covorul rulant are o suprafata generoasa de 51 cm latime si 152 cm lungime, putand sustine o greutate de pana la 125 de kg. Se recomanda alergerea unei benzi ce poate sustine o greutate cu 10-15% mai mare decat propria greutate. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, aceasta poate fi mutata cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul.

Viteza maxima care poate fi atinsa cu ajutorul acestei benzi este de 20 de km/h. Poate fi reglata usor cu ajutorul tastelor de pe panoul de control. Nivelul de inclinare poate fi si el reglat, pana la 12%. Cu cat gradul de inclinare este mai mare, cu atat nivelul de dificuiltate al antrenamentului creste.

PF 705 CST PROFORM prezinta un computer cu display LCD unde pot fi monitorizate distanta, viteza, caloriile arse, nivelul pulsului si durata. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor amplasati la nivelul manerelor. Mai mult decat atat, banda este prevazuta cu 22 de programe de antrenament foarte utile. In plus, beneficiaza de posibilitatea conectarii MP3-ului, suport pentru tableta si ventilator.

PF 705 CST PROFORM display

Sistemul de amortizare ProShox reuseste sa reduca impctul asuupra articulatiilor, astfel ca aparatul poate fi folosit cu incredere si de catre persoanele supraponderale sau cu problema articulare. In plus, sistemul de siguranta permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii utilizatorului.

Dimensiunile acesteia sunt de 20 cm lungime, 94 cm latime si 149 cm inaltime, avand o greutate de 91 de kg.

Concluzii si Pareri

PF 705 CST PROFORM este o banda de alergare excelenta pentru uz casnic ce ofera un antrenament echilibrat. Cumparatorii sustin ca functioneaza bine, este silentioasa si foarte stabila. Sunt incantati de programele din dotare care ii ajuta foarte mult pentru a avea un antrenament pe masura. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Opinii pe scurt: PF 705 CST PROFORM

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.4/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 22 de programe de antremanet
  • Conectare Mp3, ventilator
  • Suport tableta
  • Sistem de amortizare si de siguranta

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *