Bicicleta Recumbent SCUD H6 – Negru – Review si Pareri avizate

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

SCUD H6 este o bicicleta fitness special gandita pentru uz casnic ce ofera un antrenament eficient si echilibrat chiar la voia casa. Utilizata constant poate aduce beneficii importante cum ar fi reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli metabolice, imbunatatind mobilitatea si oferind un plus de energie.

Bicicleta SCUD H6 asigura o miscare uniforma solicitand muschi din zona feselor, picioarelor, dar si abdomenului. Pentru prevenirea accidentarilor, pedalele au fost dotate cu niste cureluse ajustabile ce fixeaza eficient piciorul pe parcursul exercitiului. Totodata, permite reglarea ghidonului si a scaunului, astfel incat sa puteti obtine o pozitie corecta si comoda. Mai mult decat atat, aceasta poate sustine o greutate de pana la 120 de kg.

Modelul in discutie prezinta un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica distanta, viteza, timpul, caloriile consumate, nivelul pulsului si scan-ul. Nivelul pulsului este monitorizat cu ajutorul senzorilor amplasati in manere. Computerul din dotare este programat manual si dispune ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Bicicleta Recumbent SCUD H6 asigura o functionare similare cu a unei biciclete stationare oferind un antrenamnet echilibrat. Dispune de 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare ce pot fi accesate cu ajutorul variatorului manual de presiune. In acelasi timp, prezinta o volanta cu greutatea de 6 kg ce este responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare delicata datorita inertiei, in acest fel, protejand atat articulatiile utilizatorului, cat si aparatul in sine.

Aparatul beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce impiedica deplasarea acestuia pe parcursul antrenamentului.

Totodata, dimensiunile bicicletei sunt de 124-149 cm lungime – in functie de cum este reglata, 62 cm latime si 92 cm inaltime, putand sustine o greutate de pana la 21 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Bicicleta SCUD H6 este aparatul ideal pentru un antrenament eficient in confortul propriei locuinte, fiind foarte usor de utilizat si stabila. Cumparatorii sunt multumiti de ea si de modul in care aceasta functioneaza, declarand ca utilizata regulat, rezultatele au inceput sa apara. Este usor de folosit, silentioasa si nu au intampinat niciun fel de probleme in utilizarea ei. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Bicicleta Recumbent SCUD H6 - Negru

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Roti de transport
  • Silentioasa si stabila
  • Scaun si ghidon reglabile

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *