Bicicleta Recumbent SCUD H6 – Alb – Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

SCUD H6 este un model de bicicleta special proiectata pentru a fi folosita in deplina siguranta in confrortul propriului camin. Folosita constant, poate oferi beneficii majore precum reducerea senzatiei de intepenire, a riscului de accidente vasculare si boli  metabolice, precum si imbunatatirea mobilitatii, oferind si un plus de energie.

Bicicleta SCUD H6 asigura o miscare uniforma solicitand mai multe grupe de muschi din zona picioarelor, feselor si abdomenului. In plus, pentru a preveni accidentarile, pedalele au fost prevazute cu niste curele ajustabile. Atat ghidonul, cat si scaunul pot fi reglate cu usurinta, obtinand astfel o pozitie corecta si confortabila. Modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate de maixm 120 de kg.

Bicicleta beneficiaza si de un computer cu display ce permite monitorizarea continua a distantei, vitezei, duratei, numarului de calorii arse, nivelul pulsului, precum si odometrul si scan. Nivelul pulsului este masurat prin intermediul senzorilor localizati in manere. Computerul din dotare este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA.

Modelul analizat ftaunctioneaza precum o bicicleta stationara asigurand un antrenament eficient si echilibrat. Dispune de 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare, ce pot fi ajustate manual. Totodata, aparatul este dotat cu o volanta cu greutatea de 6 kg, responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta ofera o miscare o miscare lina datorita inertiei, reusind astfel sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

De asemenea, SCUD H6 este prevazuta si cu un centru de greutate de greutate cu baza de sustinere ferma si dispozitive antiderapante, prevenind deplasarea acesteia pe parcursul exercitiului. Rotile de transport din dotare ajuta la mutarea facila a aparatului dintr-un loc in altul.

Modelul analizat masoara 124-149 cm lungime in functie de cum e reglat, 62 cm latime si 92 cm inaltime, cantarind 21 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

SCUD H6 este o bicicleta fitness ideala pentru uz casnic, fiind echilibrata si usor de folosit. Clientii sunt multumiti de modul in care functioneaza si se antreneaza cu ajutorul sau, susutinand ca este usor de reglat si foarte stabila. Nu au preintampinat niciun fel de inconvenient, drept pentru care o recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Bicicleta Recumbent SCUD H6 - Alb

9.3

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Functii

9.3/10

Pret

9.2/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 8 trepte de dificultate
  • Pedale dotate cu niste curele reglabile
  • Usor de folosit si de reglat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *