Bicicleta fitness eliptica TECHFIT E250N Review si Recomandari

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

TECHFIT E250N este o bicicleta fitness eliptica excelenta pentru cei care doresc sa se antreneze acasa. Folosita regulat ofera beneficii multiple precum imbunatatirea mobilitatii, reducerea senzatiei de intepenire, prevenirea riscului de accidente vasculare si boli metabolice, asigurand mai multa energie.

Bicicleta fitness TECHFIT E250N imbina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului asigurand o miscare uniforma ce va pune la treaba mai multe categorii de muschi din zona picioarelor, feselor, abdomenului si bratelor. Pedalele sunt prevazute cu sistem antiderapant ce impiedica deplasarea aparatului in timpul exercitiului. Bicicleta include o pereche de brate fixe si o pereche de brate mobile pentru un antrenament echilibrat. Greutatea maxima pe care o poate suporta este de 110 kg.

Aceasta include si un computer cu display prin intermediul caruia puteti verifica urmatoarele informatii: distanta, durata, viteza, numar de calorii arse si nivel puls. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor de la nivelul manerelor. Computerul este programat manual si prezinta ca sursa de alimentare baterii cc tip AAA. In plus, beneficiaza si de suport pentru tableta sau telefon, ceea ce face antrenamentul mai placut.

TECHFIT E250N review

TECHFIT E250N functioneaza ca o bicicleta stationara oferind un antrenament echilibrat. Prezinta 8 trepte de dificultate la manetele de pedalare putand fi accesate cu ajutorul variatorului manual de pe ghidon fara sa intrerupeti antrenamentul.

Din punct de vedere tehnologic, include o volanta cu greutatea de 5 kg, fiind responsabila pentru miscarea intregului aparat. Aceasta asigura o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine.

Centrul de greutate dispune de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea acesteia pe parcursul antrenamentului. Modelul in discutie masoara 77 cm lungime, 60 cm latime si 156 cm lungime, avand o greutate de 23 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT E250N este o bicicleta fitness special proiectata pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in discutie este exact ceea ce aveau nevoie. Este silentioasa, stabila, usor de montat, iar antrenamentul se desfasoara in parametrii optimi. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Pareri pe scurt: TECHFIT E250N

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Suport tableta/smartphone
  • Stabila
  • Usor de montat
  • Silentioasa

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *