Aparat de vaslit TECHFIT RW600N Review si Pareri pertinente

Cele mai noi reduceri la aparate fitness propuse de magazine consacrate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

TECHFIT RW600N este un aparat de vaslit excelent pentru cei ce doresc sa se antreneze acasa. Ofera beneficii multiple intrucat vaslitul reprezinta o activitate fizica ce pune in miscare aproape toti muschii corpului. Practic, impingeti cu picioarele, trageti cu mainile, iar corpul va sustine miscarea de inainte si inapoi.

Aparatul de vaslit TECHFIT RW600N antreneaza urmatoarele grupe de muschi: cvadriceps, biceps femoris, gambele, fesierii, umerii, bratele si abdomenul. Lucreaza cu greutatea corporala si simuleaza miscarea naturala de navigatie prin intermediului sistemului de vaslire. Puteti regla programele din dotare pentru a simula fie o plimbare pe apa, fie o cusrsa sportiva.

Include sistem de rezistenta magnetic si ofera 8 niveluri. Pedalele sunt fabricate din plastic de calitate buna ce garanteaza siguranta utilizatorului. Cadrul din otel ofera o rezistenta buna, iar cablurile robuste permit antrenamente lungi si intense. Aparatul dispune de un scaun ergonomic care se gliseaza lin pe sina. Consola din dotare afiseaza informatii referitoare la scan, timp, rotatii, total rotatii, rotatii pe minut, distanta si numar calorii arse.

Mai mult decat atat, include suport pentru tableta sau telefon ceea ce va ajuta sa obtineti un antrenament si mai placut. Include si o volanta cu greutatea de 3.5 kg care este responsabila pentru miscarea aparatului. Aceasta ofera o miscare lina gratie inertiei protejand articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Greutatea maxima pe care aparatul o poate sustine este de 100 de kg.

Dimensiunile aparatului sunt de 180 cm lungime, 50 cm latime si 65 cm inaltime avand o greutate de 21 de kg.

Descopera oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

TECHFIT RW600N este un aparat excelent pentru antrenarea intregului corp fiind o solutie potrivita pentru acasa. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca se antreneaza foarte bine cu ajutorul acestuia. De asemenea, nu ocupa mult spatiu, fiindca se poate plia sau ridica pe verticala, montajul a fost destul de facil, iar aparatul functioneaza bine. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: TECHFIT RW600N

9.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de montat si de reglat
  • Functionare sigura
  • Suport tableta/telefon
  • Usor de pliat si depozitat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *